I love it!

Vi gick pa "Karneval". Tyvarr var den typ slut nar vi kom fram. Det vi mottes av nar vi kom in i Los Christianos var en massa transvestiter. Ja sa ar det. Under karnevalen har har majoriteten vart transvestiter. Forstar inte riktigt grejen med det hela. Kan vara sa som reb sa. " Ja, det ar val den enda gangen dom far vara kvinnor". Haller med henne totalt.
Vi gick darimot till karusellerna. Det var varan stora hojdpunkt. Vi akte Rodeo. Shit va kul det var, men svart! Kan ju saga att jag har ett och annat blamarke efter den turen. Sen overvagde jag och Terre att aka den laskigaste karusellen ever! Vi gjorde det, och vi overlevde!. Sjukt kul var det iaf.

Igar var det Sverige-match.
Efter jobbet gick jag hem, motte upp Rebbe och sedan Gustav. Begav oss till Viking for att se macthen dar. Efter ett tag kom Henke ocj joinade oss. Vart nagra ol till det plus att vi shottade for varje mal Sverige gjorde.
Efter det var vi full igang, Frans kom och plockade upp oss och vi akte vidare for att bowla. Jag ska inte namna nanting om de. Jag var i mitt fulla essa. Bokstavligt talat. KN OBSERVERA. Jag vann inte!(?)

Idag har det vart en vanlig dag pa jobbet. Forutom att jag pratade mer med gasterna an jag jobbade. Sa far man gora ibland nar man ar svensk och pratar det ratta spraket.
Hade en familj som bodde hos oss som har en son som lider av medfott-benskorhet. Han ar 4 1/2 ar och har redan brutit benen i kroppen 21 ggr. Stackars liten. Dom skulle ha akt hem igar, men pojken blev jatte sjuk sa dom kunde inte flyga hem. Sa dom bytte hotell.
Sa idag efter att jag ahde tranart gick jag och umgicks lite med dom. Dom sma liven. =)

BILD BOOOOMB!













Da var vi bara tva pa A53

Familjen stork har akt hem sa nu ar det bara jag och Rebbe-slebbe kvar pa A53. Det har vart tva intensiva manader maste jag saga. Forst kom alskade alexandra pa besok, sen hade vi familjen Gustafsson, senare kom Jensa och sist men inte minst familjen stork. Sa full rulle har det vart kan man saga. Men nu sa, nu ar det bara vi tva.
Kanns helt okej faktist. Kan jag och rebbe ha lite quality-time och fa samla ihop oss lite till den vecka som komma skall! Jo namligen, som jag sagt manga ganger forr, tjejerna kommer!

Sa vad har jag gjort senaste veckan.
Har vart med Rebecca lite da och da. Har ju jobbat om varandra nu nar jag har fatt nytt schema och allt. Har namligen borjat jobba Mañana (08.00-16.00) eller Tarde (15.00-23.00), och hon jobbar ofta Partido.

Sen har vi ju firat min fodelsedag med! Fyllde ar i torsdags men da jobbade jag och gjorde inget speciellt. Men pa fredagen blev det en heldag. Borjade med att aka ut med Royal Dolphins tillsammans med min AG. =) En super mysig tripp maste jag saga. Sag bade massa valar och delfiner. Tyvarr ar jag sa klantig att jag glomde min kamera hemma sa inga bilder blev det.

Senare pa kvallen hade Alskade bastaste van Rebecca bokat bord pa Piccolo i San Telmo. Sa jag Terre och Reb var dar och at middag och drack massa vin. Mycket mysigt.
Senare bar det saklart av vidare till Viking. Dar jag fick en en fodelsedags drink av Nina nar jag kom. (Blev helt chockad att hon visste att jag fyllde) Tack iaf Nina!
Sen festades det vidare tills dom ropar ur i mikrofonen "Michaela fran Compostela fyller ar idag, var vanligen kom till baren", haha Sa dar fick jag en till fodelsedagsdrink. Tackar personalen pa Viking for det! Och Speciellt Rebecca!

Nar det stangde var jag helt peppad pa att dra vidare och festa loss, nej men da bangar Rebbe, den javlen. Tydligen sa kommer hon sjalv inte ihag det for hon var sjalv lite bitter for att jag ville hem?! Ehh? neej!
Men slutet gott allting gott.

Nu har jag borjat trana igen. Och nu galler det verkligen. Har borjat ga pa passen som ar pa kvallarna. Nu var jag pa bodylift, i morgon blir det spinning och fit combat. Haha jag dor av dom tva instuktorerna. Kan man hitta mer retrasado personer eller! Men shit sa taggad man blir.

Nu sitter jag och vantar pa att reb och terr ska sluta. Vi ska namligen bege oss ivag till Los Christianos pa Karneval. Blir lugnt, men aka karuseller och kolla pa nar sardillen branns.. Eh sant som bara terese vet liksom?

Hasta luego!

/M

-Yo no queiro agua, yo queiro bebida!

-Får mig att på er! Måste erkänna att jag saknar dig min Alexandra. Väldigt mycket!
Har haft sex kanon underbara veckor när Alexandra vart här. Och när Jensa kom med. Det var väl vi tre som hängde. Eller dom två och jag i släpandes efter. :P
Dom senaste två veckorna har vart sjukt bra. Dock har det gått åt så sjukt massa pengar. Men det har det vart värt.
Jag och Rebbe drog upp på karneeval förr förra måndagen, jag var zorro ellelr zorra som dom säger här ochh rebbe var pirat. Sen drog vi alla upp. Reb, Jag, Alle, Jensa och Terre, Hektor och Gustav. Eller R, H och G kom efter oss, och mötte upp dom där. Men Fyfan så kul vi hade. Jag, rebbe och alle var pirater, terri var nån slags shejk, jensa var batman, gustav va jokern i batman och Hektor var, bara hektor.
Så sjukt mycket folk. Hela jävla staden var fullsmäckad.
Bussresan var ändå sjukast. Visst att man är ganska van med Maria här, men på denna bussresa var det både det ena och det andra. helt chockade.
Nu iaf är Rebbes familj här. Så helt tomt är det inte iaf. Ska bli trevligt med lite mer sällskap. =)
Idag är det söndag och Solen är varmare än någonsin. Har vart ute och schteekt ända sen jag kom hem från jobbet 12 i morse.. Sen kom familjjen stork och joinade mig. =)
Nu är reban och rebbe ute och shoppar, rosalie sitter på balkongen och läser sin bok till kvällsolen. Och jag ska ta mig en dush och sen en nap för att sedan jobba lite till..
Jag funderar starkt på att åka till Gran Canaria och hälsa på min Jennifer. Tror jag åker den 8:e och stannar över helgen. För sen på tisdagen kommer TJEJERNA HIT! =) Åh längtar sååå mycket.
/M

Listo para el Carnaval 2011

¿qué hacemos? ¡Aquí vamos!
Idag är det dags för den stora dagen. Eller idag råsatsar vi kanske inte, det gör vi till helgen. Men det är karneval dag idag. Först var det så att jag skulle åka tillsammans med Alle och Jensa, men det hände en liten incident hemma i Sverige som fick dom på lite depphumör. Så nu väntar jag på att Rebbe ska komma hem så vi kan ta oss dit.
Dom vi pratat med som vart där säger att det är DUNDER. Alla satsar stenhårt och klär ut sig till vad som helst. Vi vet någon som klätt ut sig till en binda med mens i, en person som var klädd i en liten suspekt kokainpåse, och sen har vi några kompisar som gick all in som klädde ut sig till transvestiter och ställde sig på horgatan här i Las americas och blev upplockade av bussen där. Haha.
Nu har Alle och Jensa precis lagat mat och det blev kyckling gryta med ris. FYFAN så gott det var! Så nu ligger man i matkoma. Trött har jag blivit också, men det är bara att tagga till.
Nää hörrni. Ni får ha en underbar måndagskväll hemma i kalla Sverige medan och Reb drar oss ut mot norr och festar på världens andra största karneval. PEACE!
/M

Och vad gör jag!?

Det är dunder väder ute och vad gör jag? Jo jag sitter inne och gör ingenting. Har inte ens gått till gymet idag. Det enda jag har gjort är att komma hem, äta frulle, haft skype-date med KbSam och gått ner till Kina och köpt kostym med Rebecca. Nu är det sisådär tre timmar kvar tills jag börjar jobba och jag har ångest!
Men tar jag tag i saken eller? Svar NEJ!
Så Michaela får helt enkelt skylla sig själv.
Nu ska jag inte vara deppig, inte alls. Nej Nej.
På måndag lovar jag att mitt nyttiga och bästaste liv börjar igen. Jag har ju bara haft en svacka på sisådär EN OCH EN HALV MÅNAD!
Men om jag ser det såhär, jag har ju cirkus sådär två månader på mig att träna fettet ur mig och sola tanen på mig!

Och jag saknar minb vän Piff! Han är numer i Indien och reser runt och har det bra han! =)





Nej jag har det faktis JÄVLIGT bra måste jag säga =)

Hasta Luego!
/m

NOW IS THE TIME TO TAKE THE RIDE

Tiden går för fort så jag hinner inte ens skriva i bloggen. Hursomhelst....
Familjen åkte hem. Verkligen tråkigt tycker jag. Fick ju inte en enda lugn stund på dom två veckorna, men kul hade jag iaf. Gjorde massa saker tillsammans, Siam park, Jungle park, Teide (vulkanen) och massa mer.
Träffade en väldigt trevlig kille som bodde på mitt hotell. Han var där med familjen och så snäll som jag är bjöd jag med honom att umgås med oss. Trevlig prick det där. Sebbelito är från skåne så nu har en till att åka och hälsa på. =)
Två dagar efter att familjen åkt hem kom Jensa hit. Gjorde Alles hjärta helt igen. Så nu bor vi fyra stycken här i A53. Alltid lika mysigt..
Vädret har inte vart top notch sen han kom, så det har inte blivit så mycket att göra.. Vi har väl tagit lite drinkar, varit ute och ätit. Bara chillat.
Livet här nere känns bara bättre och bättre. Det värsta är att allt snart är över. Om mindre om en månad så åker dom flesta av guiderna hem. Kommer bli så lugnt här. Och vad jag kommer sakna dom. Men vi har fortfarande lite tid kvar tillsammans.
Sen alla andra vänner. Jag har allt här. Mitt jobb, min egen lägenhet, mina underbara vänner. Allt. Och fan snart är allt slut.
Visst ska det bli kul och spendera sommaren hemma, svensk sommar är ju alltid svensk sommar. Men ändå.
Nu är det iaf världens näst största karneval här. Och jag har bett om att få ledigt nästa lördag och söndag. Fuuuck så dunder det kommer bli. Vi har spekulerat om vad vi ska vara och det finns mycket alternativ. Vi säger att det är en miljon människor där, av dom en miljon så är det kanske 50 stycken som inte klär ut sig. Förstår ni hur kul det kommer bli!
Nu ska jag bara chilla med turturduvorna och sen sova. Nu är det jobb heeela veckan som står på schemat.
Hasta Luego chicos!

RSS 2.0