Julen kanske kommer endå

Jag älskar söndagar.
Igår var en sån där toppen toppen dag! Dagen började med att jag åkte in och träffade Fati. Vi julshoppade lite och hittade en rolig men endå en behövlig klapp till Fetisch A-pain.
Sen blev det en fika på Storken med tjejerna. Efter det blev det en bio, New moon. Den var grym grym grym. Men jag vet inte riktigt om jag är team Jacob eller Edward. Eller asså, det är ju Edward men jag tycker ju såå himla bra om Jacob. Han är HUNK mannen.
Efter det blev det en kväll hos Jasser med okändaste hänget, Jas, Poya, Salim och Sebbe liksom. Men FUCK så kul jag hade! Jag fick ett såntdär skrattanfall och bokstavligt talat nästan dooog av garv.  Och inte skrattade jag mindre när Jas och Poya hittade på sina historier. Nej riktiig värd kväll/dag!

Idag har också vart en sån där frutansvärt bra dag.
Jag har vart med Freddy och Virre i stan och julshoppat i timmar. Helt underbart.  
Vi hängde också en stor del på El Giganten. När virre var och köpte dom stora julklapparna låg jag och Freddy i massage-stolarna, och var vi inte där så lekte freddy papparazzi med alla El-Gigantens mobiler. Jag fick vara den utsatte. Jag måste säga att jag gillar El-Giganten mycket. Dom har väldigt trevlig personal också. =)

Sen när vi var på Gränby centrum så gick brandlarmet så hela gallerian fick evakueras. Det var en upplevelse.

Iaf har jag hittat massa saker som jag ville ha. Och många av dom fick jag i julklapp, så det kändes bra. Så inga pengar slösades. Köpte några fina saker till min kära syskon. Det är faktist roligt att ge bort saker. Men fett jobbit att leta efter dom rätta.

Juste, kvällen har inte slutat bra. När jag kom hem och skulle starta min data så funkade den inte alls. Grejen är att min laddare består av tre delar, och man måste koppla ihop dom rätt, men neeeej. Tror ni inte att mina reeee till bröder har fuckat allt. Så nu har min data fått en kortslutning. Åh ibland älskar jag verkligen mina bröder =)

Jaja, nu ska jag hänga lite med Alex.
/M

I´m not THAT into you

Idag på jobbet fick jag ett samtal som gjorde min dag =)
Det var en tjej som ringde från The Studio och undrade om jag var intresserad att bli stylad för att sedan fotas. Det var en kompis som hade tipsat dom om mig. Världens gulligaste du!
Så dom berättade lite om hur det gick till och om jag var intresserad. Ohjaa sa jag =)
 Plus att dom frågade om jag ville ta med en vän. Självklart!
Men frågan är bara, vem ska jag välja?

Men jag tror jag redan bestämt mig =)

Annars då? Jodå, livet rullar på. Har lite blanade känslot just nu. Trodde inte det skulle bli såhär riktigt.
Men om inte annat så åker jag ju snart. Och lämnar allt annat hemma.

Jag tror faktist jag och Han är vänner nu.

I Måndags när jag satt i bilen med pappa på väg när till Sthlm frågade han mig om jag ville ha en lägenhet så sa han att han skulle köpa en.
--Hallå! Självklart!
Världen bästa pappa är vad jag har, det är inte alla som får en lägenhet hur som helst!
Men det har också ett MEN. Grejen den är att lägenheten han tänkt köpa ligger i örbyhus. Och jag är ju så sällan här.
Men jag har tänkt lite på det där, och kommer tänka ett bra tag till.
Så vi får se hur det blir. =)

/M


Ångest

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men lördagens utgång var mer än förväntat. Jag hade otroligt roligt måste jag säga, av det jag minns. Jag tror att the triangle har lärt sig att det verkligen INTE går att dela på en foot. Det går helt enkelt inte.
Kvälllen började iaf bra. Tills vi blev ett antal för många. Men latch det gör inget.
Kb och jag tog lite egna intiativ och hälsade på en gammal vän, det fick oss en utskällning. Det blev en Taxi hit, en Taxi dit.  
 Sedan blev det en saluhall, jag på min egen vandring och dom andra på deras håll.

Vägen till slutet träffade vi på varandra och en snygg och stilig fotograf som gjorde våran kväll minnesvärd dagen efter. Tack för det du! 
Kvittot i fickan visade mig också att jag var mätt när jag gick och la mig. Dom missade telefonsamtalen visade att jag gått min egen väg, och tillsammans dagen efter slog vi ihop alla bevis och sammanfattade kvällen. 
Vi hade nog JÄVLIGT roligt måse jag säga. Vi är nog kändaste hänget, men också dom mest ogillade-i stan. 

Allt detta kan sammanfattas som filmen The Hangover, jag lovar er!

 
Men jag tror jag fick vad jag förtjänade den kvällen
Efter vad jag har hört så tror jag inte att Gud och jag är vänner längre, jag tror han pissar på mig just nu.
Jag fick det bekräftat redan när jag satte foten i stan.


/M


En helt vanlig Onsdag

Igår var det ju vaccin-sprutan som togs. Jag måste bara tillägga att jag absolut inte är rädd för sprutor, men efter doktorn stuckit mig tre gånger och allt vart klart och jag skulle gå så höll jag på att svimma, jag fick lägga mig på golvet så att jag skulle bli bra igen. Helt sjukt läskigt var det måste jag säga.

Idag har jag ägnat hela dagen på bror. Aldrig  vart med om att det vart så lugnt en onsdag förut. Men det var skönt. Fixade massa saker så tiden gick fort.
Min bästaste Andrea kom förbi och hälsade på. Gud så glad jag blev. Hon hade också med sig en godispåse till oss =) Gullungen

Men Du är dum. Jag saknar dig, Jag vill ha dig vid min sida på jobbet, skratta åt varandras dumma skämt och åt alla skrap som kommer in där. Jag vill kunna gadda ihop mig med dig och försvara oss mot hitler och hans mannar. Jag vill ha någon med vett i skallen att äta lunch med. Jag vill ha den "vännen" som jag fick på brorsans i tierp. (även fast vi aldrig vart riktiga kompisar.) haha. intärnt Jag saknar dig ANDREA! Pussss

Nu blir det BH. Sov gott!

/M

Soff-Häng

En helt vanlig tisdag och jag har hängt i soffan heeela dagen. Lite sådär "vart tog mitt liv vägen"-känsla, men vad ska jag göra?

Jo faktist så ska jag snart fixa mig lite för att åka till stan och ta min vaccination. Ohja.
Sen ikväll blir det att ta en power-walk och sedan gymma lite.

I helgen är det planerad utgååång. Och om jag är exalterad, JAVISST! Var så länge sen jag var ute så att jag knappt kan minnas när. VArt det blir vet vi inte än, måste jobba lite på det där först.

Ja vad gjorde jag i helgen då? Jobbade som vanligt. Men också hade chill söndag med Lill-pakohi och hans mannar. Såg en sjukt bra film, Greven av Monte-Cristo. Den var så sjukt bra att jag skulle kunna se om den nu med det samma. =)

Seeyouwhenyouseeme

/M


Mupparnas årfest-Det är där jag hänger

Det är Torsdag och jag hatar torsdagar. Men denna torsdag var inte så hemsk.
Förutom att mitt huvud snurrade lite mycket och jag glömde vissa saker jag aldrig glömmer i vanliga fall, mitt snor rann så jag var tvungen att snyta mig var femte minut. Att jag blev sönder-driven av kära Mulla är bara en sak och till sist blir dissad av massa mongolier. Ja vilken härlig torsdag!

Jag ska nu gå på mupparnas årsfest och skaffa mig en riktig hunk.
-OM jag inte blir sönder dissad vill säga?


Annars då. Jag är nu en dag närmare Arlanda. Det känns väldigt, väldigt bra  Bara det att jag känner mig mycket stressad. Jag har varken vaccinerat mig mot gula febern eller gris-sjukan. Hebatit Aoch B har jag redan men lär ju ta den tredje iaf.

Men det kommer snart. Eller känner jag mig rätt så kommer det ändå sluta med att jag tar det i sista sekunden, Men det är ju liksom jag. =)

I söndags såg jag en skräckis som egentligen inte var så läskig. Men ni vet när man ska sova så kommer allt upp i huvudet, och speciellt allt läskigt?
Ja, nu är det så att mitt rum är FETT läskig och i och med den där förbaskade filmen har syrran fått sova med mig. Men neej, inatt ska jag behöva sova ensam. Jag tror jag döör.

Jag måste sluta se på såna filmer, men jag älskar verkligen kicken av dom.Haha

Aja, nu ska jag ge mig på ett försök iaf.

Sov gott.

Ciaoooo


RSS 2.0