Julen var har!

Julen har vart och jag kan saga att jag har missat 2010 jul.
Jag hade as kul pa julafton men kan inte pasta att det var som den tradition jag ar van vid.
Det borjade med att jag borjade jobba klockan fem. Massa forberedelser for julbuffèn vi hade. Sen var det bara all in! Folk strommade in och middagen borjade. Efter alla atit upp sina for- varm och - efterratter var det in med tusentals skumpa flaskor. Och dar var det kort. Hela personalen borjade skala ocksa. Sen var det skumpa for hela slanten.

Efter jobber drog jag vidare till Rebs hotell och satt dar och drack annu mer skumpa med hennes jobbarkompisar. For mycket skumpa kanske.. Efter det var det vidare till V. Och dar, ja dar var det full rulle. Hela compostela och Coral tillsammans :)

Dagen efter. Sager bara yff!

Veckan har gatt och jag har val inte gjort sa mycket forutom att ha jobbat. Forutom idag..
Vaknade upop vid tio, kande mig helt slut och sjuk. Men gick iaf upp. Sen hem till L for att kolla pa film, efter det gick jag och motte upp Therre for en fika nere pa stranden. Hur underbart later inte det liksom.. (Vi tog liksom inte en fika pa stan), utan pa stranden, med havsutsikt och kanon vader! Sedan gick vi pa strandpromenaden och sag ett par tiones som spelade volleyboll, sa vi kopte glass och satte oss som askadare :P roliga vi :)

Tre dagar kvar till Nyar, jag jobbar men vet inte nar jag slutar. Tror att nyar kan bli densamma som julafton men med mer fart i. Om mosjligt?
Ledig dagen efter iaf. Tur att man ar omtyckt av chefen iaf!

God jul Sverige och Gott nytt ar!

Besos!

Jag hinner inte ens med att blinka!

Jag fattar det inte, tiden gar sa himlans fort.

Det var typ tva veckor sen sarax2 var har. En oforglomlig vecka maste jag saga. Allt hande den /dom veckorna!
Det var firande av Lindas 21 ars dag, nej vanta nu, hon fyllde ju 20 tamejfaan. Haha. Raggade upp Claes ahgren pa jobbet. Den omtalade Classe. Han ar sa otroligt bra att vi har dopt varan duva efter honom, kissie-claes!

Iaf sa sparades det en och annan gang. Bast var rebbes debut film dunder. Filmen gjorde succè och den tillbringar gladje i mangder. Ar du nere nan gang ska du kolla pa den. Haha

Sen hande det som man trodde bara hande pa filmer. Hahaha
-Men nu fattar jag ingenting, vad gor han har!??
-Men ?, ar inte det dar din kille?
-ehh joo...
HAHAHAH TILLAT MIG GARVA LAPPEN AV MIG!

Iaf sa ar det jul nu om nagon missat det. Det har typ jag. Kan inte pasta att jag har nagon julkansla overhuvudtaget. Eller lite kanske, men nej. Hade jul lunch med hotellet haromveckan. Det var mitt och tva andra hotell. Dar satt jag tillsammans med 80 andra spanjorer och spanjorsker som inte talar engelska sadar jatte bra, och min spanska racker ju inte direkt for en lang konvesration.  Och fattade inte riktigt heller vad directoren sa under hans tal. Jag satt dar och skrattade och klappade handerna nar alla andra gjorde det.

Vi hade prisutdelningar och massa grejer dar under lunchen. Allt jag hoppades pa var att dom inte skulle ropa upp mitt namn. Det sista jag ville var att ga upp framfor alla manniskorna, jag blond och inte alls mork skulle bli uttittad ett och annat. Men nej. Dar i slutet pa priserna hor jag, Gustafsson Michaela! Ohh noo tankte jag. Men det var bara att ga upp dar infor alla och pussas lite med dom hogsta cheferna. Men fuck sa glad jag blev enda. Jag fick ju liksom ett pris :) Tre biljetter till Teide var det!

Och nu eftersom att dom flesta av dom jag umgas med har jobbar julafton och min familj inte ar har sa tog jag mig passet och ska gora det med. Far ju mer julkansla att hanga pa jobbet an att sitta i lagenheten helt javla sjalv. Sa de kommer bli bra.

Igar hade vi julklapps-byte pa jobbet med dom fran restaurangen. Tror ni inte jag fick min chef. Snacka om press man fick. Therese fick djaulen vi inte tycker om alls. Sa vi gick till kina affaren och kopte na billigt skit. Glas vart det, men dom var fina. haha vi ar for roliga.
Jag fick en parfym. Vet dock inte av vem.
Efter det gick vi till var local-bar, oveja negra och drack. Det var saa mysigt.

Idag ar jag ledig. Vaknade pa det basta satt man kan gora. =) You maked my day honey!

Nej nu ska jag ga och kopa mat och sen hem och laga den i min ensamhet. Kul jul!
Tanken var att jag skulle ga till gymmet ocksa, men idag tanker jag fan inte gora det. Det ar ju trots allt jul och allt. hoho

Feliz navidad chicos!


RSS 2.0