Första advent

Idag är det första advent. Men först tar vi oss igenom veckan/helgen..

I torsdags sov alle hos mig. Vi hade roligt. Alldeles för roligt. Som vi alltd har.. Hade tydligen skrattat så mycket så att syrran blev galen..
På fredagen var det tänkt att jag skulle ha sovmorgon och alle skulle åka in och fixa lite grejer i stan. Men eftesom den kvinnan snackar så mycket och låter så kunde jag inte somna om. Det var bara att pallra sig upp och följa med in till stan. Allt för dig. hmm. Med detta gjorde det att jag blev några hundra kr fattigare., Jag hittade en ursnygg klänning inför kvällen. Sedan åkte vi hem, solade, mötte upp tessan, gick hem till mig och förade. "Gänget" kom och det var en väldans förfest!
Kvällen var bra, mycket bra. Kanske inte för alla, men då är de som de ska.. Rebbe ditt offer var störd. Heeelt stöörd. Men så kan de gå ibland. Alle sa att vi var sörda båda två, eller ordet spårade använde hon. Men det kan jag inte hålla med om, eller??
Jag och alle åkte hem till mig och sov tillsammans med den nya "Rebecca" och "Göran/Mickis". Nej inte riktigt..
Lördag vaknade jag av att alle började prata som vanligt, det var bara att gå upp.Plus att jag inte hade någon lust alls att ligga kvar i sängen..
Åkte  och jobbade. Elvis var på besök. Haha, Jag och brorsans och resten av alla dog av garv.
Idag, försata advent, skyltsöndag! Alla var ute,,,, Jag hann inye sitte en endaste gång idag, jag hann inte äta eller stå still. Så när jag kom hem hade jag ätit en macka på över 30 timmar. starkt gjort av mig men inte bra,

Nu ska jag stänga av här och kolla på tv. För det enda jag hör är om Roger Ris, och han verkar väldigt intressant. Eller?

Och jag har kommit underfund med att dom senaste tre åren av vårt förhållande var bara en lögn. Haha, kan man  tänka sig.(?!)


peace


/M


Snöstorm

Okej, I morse gick jag upp klockan åtta, på min LEDIGA dag! Den stora frågan är varför..?. Jo, för att jag och Lina skulle ner till gymmet och träna.. Och även fast det var ett sånt jävla väder gick vi ner dit och gjorde det vi skulle.. Kom hem vid halv elva igen och har tagit det lugnt ett tag nu.. Men eftersom att det är en sån storm ute och det aldrig slutar snöa så är jag helt enkelt tvungen att gå ut och skotta...! Jag som tänkte att promenaden till gymmet skulle vara den första och sista gången jag gick ut idag. Men Icke Icke.. Till och med skolorna har stängt igen pga vädret...
Vart är världen påväg!?

Hörs. Om jag inte blåser bort eller försvinnet under all snööööö!


S/Y

/M

En månad kvar

Sant som det är sagt. Exakt om en månad kommer jag och Reb sitta på flyget påväg ner till Amanda.. :)
Kan aldrig sluta tänka på det förrän jag sitter där på planet och det lyft. Eller inte ens då kan jag sluta tänka eller tro att det är sant.. Men men, den dagen kommer och det är om en månad :)

I fredags var jag ledig. Det innebar att jag ägnade lite tid  till att träna.. Jag sprang ner till gymmet där pappa var och han fick vara min "instruktör". Han körde slut på mig. Har en sån träningsverk nu så jag knappt kan böja på benen.. Men det ska kännas, då vet man att det har tagit.. :)
Sedan åkte jag in till stan och mötte upp alle och sen Lina och Sara. Inhandlade lite saker inför den kommande kvällen så att säga.
Har ändå vart en lungn helg, eller på jobbet iaf... Lite mer livligare vart det senare på fredagen.
Förade hemma hos mig, jag, sara, lina och alle. Sen kom fredde och hämtade oss och skjutsade oss in till stan, till Kvarngärdet där vi förfestade. Sedan blev det en taxi ner till stan och sen in på T. Lyckad kväll, eller kanske inte för alla. Men ah, En gång ingen gång, två gånger en gång för mycket...Eller?

Lördag innebar en tuff arbetsdag för mig.. men det gick bra ändÅ. Hade en grymm spänningshuvudverk som jag får när jag styrketränat, och så hade nog det gooda vinet något med det att göra..
Inte för att det var mycket att göra men jag doog av tristess som min vän Reb skulle ha uttryck det. På tal om Reb, avslutade nyss  ett 2 h och 54:a minuters långt samtal som vi alltid har på Söndagar numera.
Så nu bestämde vi oss för att ses i morgon efter min match, ska sova där och sen på tisdag ska jag tvinga med henne och dom "andra" och åka pulka.. fatta kul.

Nu har Bev fått väntat alldeles för länge på mig. God natt.

/M


Torsdag

Nu har jag äntligen lite tid över att skriva ett inlägg. Har ganska mycket att berätta men palla gå in på detaljer..
Fast iof händer det mycket spännande i mitt liv ändÅ.

Jag jjobbar för fullt, men de vet ni redan.. Jag är full upptagen med att träna, kolla på BEV och umgås med tjejerna. :)
I lördags stod jag i baren för första gången på B. Det var mycket roligt. Kul att lära sig nya drinkar och så.. höhö.-

Har umgåtts med Reb nu två dagar i streck. Väldigt uppmuntrande vill jag lova.  Det kändes väldigt ensamt att sova utan dig inatt. var lite svårt attt somna du vet. haha,
Vi har vart på grand och kolla på nå uppträdadandenskit, vart i tierp, på stan, ah. vi har hunnit med de mesta..

Förra fredagen blev det utång med alle, lina och joel och hans gäng. Det var otroligt roligt. Gud vad jag har mycket roliga saker för mig. haha.
I morgon blir det samma sak igen, samma människor och samma ugång. Förhoppniongsvis. :) Eller??

Jaja, nu har jag inte tid längre. Nu är det BEV som väntar på mig.

Kanske ses i dimman.

Nattie NAttie

/M

Shuulululuu

Okej. Jag hade nyss suttit och skrivi ett fett långt inlägg. Mn datan fackade sig, så nu skiter jag i det. Nu tar jag det snabbt och smärtfritt.
Men jag börjar allt med att säga grattis till angelica i efterskott.  Har ju ny mobil så jag har inte ditt nummer. Men grattis iaf :D:D

Igår var jag på IKEA och inhandlade massa smått och gott plus ett sk "vardagsrumsbord" till mitt rum, Det belv en massa fina saker. Efter att ha vart på IKEA längre än pappa klarar av åkte vi vidare och jag inhandlade mig en ny mobil, Underbart och verkligen äntligen... Nu behöver jag knappt ha kamera med mig när jag behöver knäppa kort.. 8,1 mp.. ohhmmm. Me like :)
Sedan blev det Mcdonalds och sen plockade vi upp Reb,
När vi kom fram i Örby åkte vi ner till idrottshallen och jag spelade mixmatch med mitt lag och korpen. Väldans roligt. Och jag gjorde mål med.
Efter detta gick jag, reb och kb en liten runda som vi alltid gör på måndagarna. Sen gick vi hem till mig och jag satte mina vänner i arbete.. Dom fick nämligen skruva ihop mitt bord medan jag städade rummet renare än aldrig förr.
Efter det gick sara hem och jag och reb slog oss ner i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord och höll på nästintill morgonen, Vid fyra tror jag vi slocknade. Det får absolut inte gå såhär lång tid emellan. Aldrig igen!

Idag sov jag till klockan halv ett. Det var behövligt. Det var en lugn dag idag. Det blev filmtittande, styrketräning, springning och sedan gympa. Jag var även otroligt snäll som följde med alleballe till solningen, även fast det svider att jag fortfarande inte får sola. :S Men det är bara att hålla ut två veckor till då.

Jaja, i morgon iaf börjar jag jobba igen. Och jag ser sååå inte fram emot det.. Jag tycket det är bra som det är nu.. Men iaf, efter jobbet ska "personalen" åka skriskor. Det om någonting ska bli skit kul. Det ska bli väldigt intressant att se hur Ali (som är så tjock) ska klara sig på isen.. Och jag kommer nog vara som bambi på hal is... Nej inte riktigt, jag är faktist duktig.. Som på allt annat..

 

/M

Jag föredrar Mickie

Long time no see. Yes it is.
Ja, vad ska jag börja med att berätta. Förra veckan, alltså i måndag  och i tisdags, när jag var ledig, var jag i stan och och träffade några kompisar, Blev film tittande, fika med tjejerna och massa.
I fredags umgicks jag med min kära sambo. Vi gick till Linus där alla andra var. Det kändes som man var fjorton igen. (inte för att det var så posetivt, utan mer nostalgi, så att säga. )Samma gamla gäng,  gammal musik från när man var fjorton, Nöerds,  och bara allmänt trevligt. Sen gick vi vidare hem till en ny lya och var där. Jag och sara var väl inte så sociala, vi hade något mycket mer intressant att kolla in. Från Rebbes Face :) Asså, jag vet att du är kär i mig, att du vill ha mig. Men du vet bara inte om det än.
Och Synd bara att du är du, Annars hade jag tagit dig här och nu. Rakat is the shieet! :P
Lördag vart det hem till Linnea eftersom hon hade födelsedags middag, så Grattis till dig. :D och sedan till Birger med tjejerna,  Alltid lika roligt. Full som nykter.
Första gången på evigheter som jag kom hem en helgsnatt. Jag har blivit en duktig mickie nu. ;)
Asså, missförstå mig inte nu tack.


Jag har så mycket på hjärtat som jag bara vill dela med mig om.. Men jag fryser om fingrarna och orkar inte skriva allt.
 Men jag fortsätter ett tag till.

Tiden går satans så fort..Jag hänger verkligen inte med. Nu är det liksom bara 44 dagar kvar typ tills  jag och rebbe sitter på planet påväg till USA. Har också fått more infortmation om att vi ska fira Nyår i LA. Och hoppa fallskärm. Eller va?

Juste, Maria hade ju också middag hemma i lördags, men eftersom tågen inte passar in och går allför sällan till Geflet så  fick det bli till Uppsala istället. Men jag tror nog att det var ödet som gjorde att jag inte åkte dit, haha, så roligt, så komiskt och bara helt fantastisk störtskönt!

Jag har även kommit underfund, (ja, jag vet inte hur det stavas) med att alla ja, killar är desamma. Asså, då menar jag verkligen alla. Tror inte jag mött någon som inte är som den andre. Bla, singel på helgerna och flickvän i veckorna. Haha, asså mhmmmm. Förra veckan visade det sig, och Idag igen. Nyss typ. Dom är verkligen under ytan,

Don´t waste your time on a guy you don´t even no nothing about.
Och det ska jag sluta med nu
- Direkt nu alltså. 

Imorgon ska jag till Ikea med lina och pappa. Ska kolla lite inredning. Måste ha en klädställning. Det är Keeoos i mitt rum så att säga. Plus att jag ska köpa ny mobil i morgon med, ;) 
Ska nog inskaffa mig abonemang för första gången, 
- Som sagt, jag har en inkomst nu.  

Har även en mixmatch med korpen, Ser så fram emot det. :)

/M

Förtidspension

Måste börja med att säga grattis till min kära, bästa älskade Alexandra som fyllde år i fedags. Grattis till dig min vän.
Vad har jag gjort under veckan som varit? Svårt att lista ut va? Jag har såklart jobbat as usual. Som sagt är det det enda jag gör nu förtiden. Som mina kära vänner bruka säga. Arbetsnarkoman, Javisst, - Det är ju inte som att jag väljer det själv liksom. Det är som en drog. Pengar är min drog.
-Jag kommer som sagt gå i förtidspension och sedan skaffa mig det där huset på en vit, mjuk strand någonstans världen över.
Iaf. I fredags efter jobbet skulle jag då hem till alle och besöka henne då. Så jag bad pappa skjutsa mig för det var ju väldigt kallt ute så att säga. Pappa startar bilen, vi går in på pizzerian snabbt fötr att köpa lite godis, sen som alltid dröjer pappa typ 20 minuter extra, Iaf, efter många om och men går vi tillbaka till bilen och får då inte upp dörrarna. Biljäveln hade gått i baklås när bilen var på(!) äh, Jag vart arg och jätte arg. Juste, det var ju inte våran bil heller, utan pappas kompis. Så vi var tvugna att åka och hämta extranyckeln och jag vart bara argare och ännu argare. Så jag stannade hemma istället. Kollade på skräckfilm och rörde mig inte ur fläcken. Min fredag.
Lördagen vart lite annat.. Som mitt nya jag ville jag bara vara hemma och ta det lugnt. Men eftersom alle hade fest var jag ju tvungen att åka dit. Jag och Malle förade hemma hos mig, sedan lite mer hemma i patteniklas nya lya. Sedan åkte vi till festen och hade mycket roligt. Det slutade med att Malle och jag skiljdes. Åkte hem med Patteniklas och sov hemma hos dom. Dagen på jobbet var lite seg till en början. Men eftersom allt går på rutin numer så vart det lugnt. Jag kan ibland tycka om mitt jobb och mina stamgäster som älskar mig.
Nu kryper huvudvärken sakta men säkert runt i huvudet och vill att jag ska börja tänka på refrängen. Sant så sant. Och som ovanligheten är så är jag ledig i morgon. Jag ska nog ha en filmkväll på dagen med holm i morgon och inspektera hans nya lägenhet. Sedan blir det träning och efter det en tripp in till stan om jag orkar.

Jag ska även kolla på bev i morgon med. Och vet ni vad mina kära läsare. Jag håller på och inskaffar mig Beverly Hills boxern. Det ni. Så nu sara, kommer det bli maraton, Så, när den kommer hem kommer ni inte se mig på ett tag.  Ni vet vart jag finns, men inte i närvaro.
Natti Natti.

/M

RSS 2.0