Jobbaaah

För vi har bookat nuu, för vi har bookaaat nuuu!
Ja så är det. Nu är jag alldeles uppe i varv. Vi har bokat våran resa. Det ända som ska göras är att betala den på fredag. Så vi är som sagt påväg redan :)

Igår mötte jag upp Rebecca och resten av tjejerna så gjorde vi allt klart.
Sedan blev det en fika på Årummet. Jag och köppe tjatade ordenligt till oss lite ändringar på erbjudandet. Gestapo var inte glad på oss men gick ju till slut med på våran förhandling. =)

Eftersom jag numer är chef över garderoben på Le Parc och över mina kära vänner så har jag ägnat en hel del till planering.

Nu ska jag träna

/M

Lovely weekend

Äntligen denna vecka slut. Men jag måste erkänna att helgen har otroligt nog var väldigt bra.

I fredags var ju vi alla tjejer ut. Först middag och sen barrunda skulle man kunna säga. Och ohjaa, jag hade det så himla trevligt. Kvällen avslutades iaf på birger. Och med en Natta som drog tidigare, en Rebecca som var galet arg för att för andra gången försvinner hennes jacka ur garderoben, en as packad Alexandra och en otroligt glad och energisk Michaela. Stört roligt.

Lördagen innebar en dag som inte förr. Måste erkänna att det var otroligt kul att jobba.
Tiden i baren var lite annorlunda. Jag som inte är en topp tia i baren liksom.

Där får man höra allt från toppen till botten. Haha

-"Om jag fick välja världens vackraste kvinna att vakna upp med en dag så skulle jag välja dig"
 toppen

-"Mickan, du måste ta en bartenderkurs. Ditt vackra leende fungerar inte i längden"
Notten


G-Gäst
M-Mickan N
Jag-hmm?

G)-
En mohjito.
Jag) Kan inte göra den, har ingen minta, tyvärr.
G) Men en Caipirinha då?
Jag)Ehh, ah..
(Mickan står i i baren och ska handla)
Jag) -
Mickan vägled mig hur man gör en Caipirinha rå?
M)(frågar gästen) -Är du kinkig
?
G)-
Ahhh....
M)-Måste du ha helkrossad is?
G)-Ja tack!
M)ehhh, hmm okej...
G)mhmnn vafan, ge mig en rom och cola istället då!
(argt)
Jag)-
ehhh, Tyvärr romen är slut
.
G)-
Vafaaaaan,
(Pekar fuck you och går därifrån!)
Botten!

Haha, det var ganska roligt.


        Lovely Caipirinha


Ibland är mina gäster så trevliga. När det börjar gå allt förbra så vet man att det kommer något dåligt, en dag kan aldrig sluta på topp.


/M

GIRLS NIGHT OUT REUNION

Jag har haft ont i huvudet i tre dagar nu. Jag pallar inte att uppleva denna smärta nu igen. Kan inte fatta att jag stod ut med huvudvärken under gymnasiet. Ush.
Och ingenting hjälper, liter med vatten, någon ipren, sova. ingenting

Som sagt köpte ju jag en mobil för cirkus ett år sedan, men på sin höjd har jag kanske använt den i två månader på grund av att den gått sönder miljontals gånger. Så nu har jag köpt en helt ny. Den nyaste SoE med touch och allt. Haha,
Men iaf, idag har pappa hjälpt mig och ringt och skällt ut SoE och försäkringsbolaget och allt och alla om min gamla mobil. Så nu kommer jag tydligen få en ny mobil. Så jag kommer ha två.
Åh jag blir galen. Men jag har lite planer över det här. Det skadar kanske inte att ha två mobiler?

Men iaf. Ikväll är det planerat att "gamla hänget" ska ut och äta en förseningsfirande middag för Emma. Restaurangen är den nyöppnade Koh phangan i stan. Och det kommer bli så mysigt.
Sen efter det tänkte vi ut och dricka några drinkar. Vart kvällen slutar vet vi inte än. Det visar sig.






Nu ska jag göra det jag är bäst på när jag är hemmma. Precis, slänga mig i soffan framför BH. =)

/M

Nostalgi

Helgen har vart nostalgisk. Jag tog mig en lugn lördag upp norr i landet. Nämligen Hudiksvall/Sundsvall. Hälsade på i stort sett hela min släkt, Farmor och Farfar, kusiner från både mammas och pappas sida. Det var underbart.
Alla samlade under några koppar te och massa minnen. Underbart.
Det märks väldigt vad stor man har blivit trots allt. Kusinerna är inte små längre, farmor och farfar är inte unga längre och stugan på landet som brúkade vara så stort var väldigt litet.

Det är såna här tillfällen man bara önskade att man var liten igen. Springa runt och leka och inte behöva bekymra sig över några problem, utan att bara vara.

OC är förbi. Sista avsnittet sågs med sam. Otroligt nog är jag deprimerad över att det är helt slut. Men livet går vidare, inte sant?

Nu får jag börja kolla på säsong 3 av Beverly Hills som jag inköpt. Det blir nog bra det med.
Nörd jag är. Men man kan inte få nog.

/M

The new me

Ja, det där med spinning är nog inte riktigt min grej. Jag typ dog. Jag har aldrig svettats så mycket i heela mitt liv. Alldrig vart så trött efter en träning någonsin. Bra träning är dte iaf. Om man inte är den som är den och typ beklagar sig en vecka efter den.

Jag har inte så mycket att berätta just nu. Typ det jag gör, gör jag bäst på jobbet med mina skrap.
-"Ni må vara äckel, men jag trvis att jobba ihop med er två"
Hur man nu ser på den saken...

När jag inte hänger med skrapen är jag numer fastklistrad framför säsong 4,allra sista säsongen av OC.
Och jag bara älskar det.

Så nu blir det oc hela natten.

/M

Äntligen!

Jaha ja.. Igår hade vi match. Det blev 4-4 efter många om och men. Men, vi hade kunnat förslora matchen så dåligt som vi spelade andra period. Men det gjorde vi inte. Tack! Och inte nog med det, jag gjorde mål också =)

Efter matchen var det hem att kolla på 3:an och 4:an av Johan Falk. Jag bara älskar dom filmerna. Längtar tills 5:an och 6:an kommer. Jag får psykosfall snart!

Idag fikade alla tjejrna, utom jag. Jag pallade verkligen inte åka in till stan. Så jag stannade hemma och tog det lugnt. Nej kanske inte tog det lugnt men hjäplte till lite med föberedningen av tapetseringen i vardagsrummet. ÄNTLIGEN! Jag har bara velat spy i det där rummet med dom förskräckliga tapeterna.
Ett tag under dagen försökte jag smita från mina uppgifter, men dom mutade mig med bullar och läsk. Och jag gick med på det. Haha. Svag jag är.

Men nu så ska jag åka till tierp för att försöka mig på ett spinning pass för första gången. Och jag har hört att det är typ skit jobbigt. Dte vet jag själv eftersom jag bara pallade med 5 minuter på gymmet på en sådan cykel, Så ja vi får väl se om jag överlever. =)

/M

Mavi mavi mass mavi

Vaknade för ett tag sen. Helt slut var jag efter denna jobbvecka. så himla skönt att sova ut för en gångs skull.

Jag gillar verkligen fredagarna på jobbet. Det går så himla fort. Och inte nog med det så jobbar jag ju med eliterna själva. Eller? Iaf har vi djävligt roligt tillsammans.
Det var också exakt fyra månader tills vi åker till Sydamerika!
och Emmas födelsedag. Grattis!

Lördag var en mycket händelserik lördag som vanligt. Men för första gången på länge jobbade jag inte själv. Och det fick mig att bli lite smått förvirrad eftersom att jag är van ensam, och en grym sådan. Men det gick bra ändå.

Nu vet jag två stycken som ska på wipeout intervju i morgon. Och jag hoppas verkligen att någon av dom kommer med. Förhoppningsvis båda....

Nu åker jag ifrån Uppland, Uppsala ett tag.  Vi ses snart igen.


/M

En dag i sänder.

Jag tror jag blivit tokig, Och gör min omgivning tokigare. Det enda jag pratar om är resan. Hur långt det är kvar, vart vi ska åka, hur vi ska åka, vad vi ska göra osv. Ja ni fattar. Det går inte en dag, inte ens en halv dag utan att jag tar upp samtalsämnet. Och när jag går ifrån omgivningen så ringer det på telefonen och där börjar snacket igen, igen och igen.
Måste släppa detta nu. Det går ju inte fortare.

I morgon tänkte jag gå upp tidigare än vanligt för att hinna med en liten power-walk innan jobbet. Måste ju vara i trim exakt om fyra månader. Men där ser ni. Där kom snacket upp igen.. haha

Nej men skämt åt sido. Nu när mitt "nya" liv går som på rutin så handlar ju inte dagarna något annat om jobb träna och äta. Stört tråkigt, men jag gillart.
Är så hyperglad varje dag.

Sov gott.

/M


Katchiiiing

Jag är glad. Jag tänker framåt hela tiden.
Jag har fått många komplimanger denna vecka och det gör en verkligen glad. Man ska ge varandra komplimanger. Det gör så mycket. Det räcker med något litet och wips så har man gjort någons dag. =)

Nu börjar en ny arbetsvecka för mig. Men det gör inget. Katchiiiiing ner i reskassan. Haha, det är typ de enda jag tänker på. Vad ska jag göra?

Helgen var en händelserik helg måste jag säga. Ush! Varför kommer det något dåligt när det precis har börjat gått bra. När det redan är så mycket som hänt och så kommer detta.? Sluta dricka alkohol är vad man måste göra om man inte kan hantera det! Nu har du förstört mycket för en heel "grupp"! Och snacket runt om gör det inte bättre. Jag blir tokig.

Men iaf så kommer det något bra ur något ont. Javisst =)



Älskar dig syster!

/M

RSS 2.0