Humle och Dumle

Min andra lediga dag idag. Ganska skont faktist. Igar gick Linda och jag ut med med nagra av mina kollegor och nagra nya kompisar. Gick en bar runda och hade sa sjukt kul. Humle och Dumle korde hart. Muy Bien! haha

Jag trodde aldrig att man kunde tycka om sitt jobb sa mycket som jag gar. Jag bara alskar det. Mina kolleger ar dom basta man kan ha. Mina gaster ar ocksa underbara, men alltid finns det lite klagomal men det hor ju till hotellvarlden.

Idag har vi hangt pa stranden hela dagen, sjukt underbart. Jag och Linda unnade oss massa chips, godis och lask..Sen kom Rebbe slebbe och joinade oss.

Ikvall ska jag och Lindiie ut och ata mat, det tycker jag vi kan unna oss tycker jag. :D
I helgen ar det halloween, det kommer firas med tema fest pa Viking har nere. Har tankt lange pa vad jag ska vara nu och har jag kommit pa, djavul far det bli!

Pa aterseende!

Ciao!

Estoy feliz

Igar kvall  nar jag kom hem satt Linda hel sjalv i lagenheten, rebecca hade inte kommit hem fore mig?
Hon stannade tydligen kvar och at massa barbeque. Iaf sa satte dom sig pa balkongen och drack lite, medan jag sjalv, slut efter natten innan gick och la mig och somnade direkt. Vaknade upp mitt i natten av tva tjejer som vinglades in.. haha

Jobbet var sjukt kul idag. Dom ar helt sparde dar. Underbara! Nu har jag nagra lediga timmar till jag borjar jobba igen. Vi har precis vart och kakat lite mat. Idag pallar ingen av oss att ligga och schteeka? How come liksom.. hahah vi har ju ett tag pa oss sa att saga. :P

Nu ska vi kila vidare, kanske ta ett dopp enda..


Ciao! Hasta Mañana!

/M


Jag gillar`t starkt!

Har haft sa mycket att gora senaste veckan. Fixa nummer hit, fixa nummer dit. Kurser man ska ga pa, oppna bankkonto. Ja massa!

Iaf sa har jag borjat jobba nu. Min forsta dag var i onsdags och det var super kul. Massa skandinaver pa hotellet, gaster alltsa. Sen har jag dom harligaste arbetskamraterna ocksa. En svensk tjej som ar i min alder, en danska som ar "nagra" ar aldre. Sen massa spanjorer/spanjorsker! Alla ar sa himla trevliga, hjalpsamma och vanliga.
Man kommer in i jobbet fort som fan.
Mitt schema for den har veckan ser iaf ut sa att jag jobbar till pa onsdag. 08.00-1200, sen ar jag ledig fram till sju pa kvallen, och vad gor jag da? ute och schteeker i solen saklart :D sen fran 1900-2300 jobbar jag..
Det ar frukost,lunch och middags buffè men jag har som sagt bara jobbat morgon och kvall an sa lange. Sa sjukt kul!

Iaf vad har jag gjort annars da?
Jag har varit sa duktig att jag vart ute och sprungit langst strandpromenaden samt gatt powerwalk med Linda sen hon kom.. Sa sjukt harligt att bara springa dar runt kvallstid till solnedgangen, till havets brus och alla underbara manniskor och trevligt sallskap. Jag bara alskar mitt liv just nu!

Igar kvall efter att jag slutat mitt skift sa fragade cheferna mig, theres och mayory ( en av tjejerna jag jobbar med, underbar) om vi ville folja med pa en barbeque pa stranden. Javisst tankte vi. Skulle ju vara kul att traffa nya manniskor och andra fron hotellen liksom. Sa dit akte vi och hade en as mycsig kvall pa stranden med eld och sa,... :D

Sa nu ropar poolen pa mig att jag maste dit..

Ta hand om er dar hemma!

Ciao

/M

Tredje dagen pa Teneriffa

Det har gatt tre dagar nu och vi har fatt massa gjort.
Vi borjade mandagen med att ga till hotellet och prata med dom, skriva vara cvn pa engelska och kolla runt lite..

Igar gick jag och rebbeslebbe ner till stranden for att kolla hur den sag ut och vad for manniskor som hangde dar. Massa surfare konstaterade vi, och en gud sa ful strand .. Stranden va liksom  bara av jord och massa sten/klippor.. Var det har vi skulle tillbringa vara narmaste 6 mander? Men vi satte oss iaf dar och laste vara bocker, pratade massa och till sist somna. Jag som glomde bort att smorja mig. (eller jag hade inte planerar att sola och dessutom blaste de ju massa) Jag total brande mig iaf. Det gjorde iof reb ocksa, men pa mig syns det ju kraftigt. Sa de va ju som de skulle, jag som en krafta alltsa.

Pa kvallen sen gick vi till en hollandsk bar och kollade pa matchen. Det var vi och tva andra killar som var svenskar, resten hollandare. Hur tror ni de kandes nar Holland lekte med Sverige och tog hem tre poang.? BAJS!
Efter matchen gick vi hem, drack lite vin och akte vidare till den stora "bargatan", det var nicee. Traffade massa Italienare, afrikaner, skottar, irlandare, engelsman, ja allt du kan tanka dig. Kvallen var bra. Dar vi harjade pa klubben med vara nyfunna vanner.. :)

Idag gick vi och lamnade vara cvn till kontoret. Dom alskade oss fran forsta stund. Ville ha ett mote samma dag- Sa vi bestamde att klockan fem var en bra tid. Sa efter det gick vi till varan pool, ja ni horde ratt, vi har en egen pool och bara last och chillat.. Sen gick vi pa varat mote och allt gick sjukt bra. Vi borjar jobba nasta mandag. Sa nu har vi lite att gora innan dess men samtidigt en veckas semester.
Efter motet gick vi strandpromenaden hem och hittade den "riktiga" stranden. Mycket finare... Sa vi har en fin strand att spendera vara kommande sex mander pa. Yeah buddy!

Vi har ocksa bestamt oss for att ta spanska lektioner och kanske surfa lite.
Jag ar helt forkyld ocksa, sa det blir chill idag. Fast det hindrar inte mig fran att ta en spring tur nere pa strandpromenaden :)

Bilder kommer upp snart..

Ciao!

Pa spansk mark

For nagra timmar sedan sa landade rebbeslebbe och jag pa spansk mark. Resan gick otroligt latt och fort.. Antagligen for att sa fort jag oppnar en bok klarar jag av att lasa tre sidor och sen somnar jag. Sa ja, jag sov hela resan. Och nej det ar ingen vacker syn nar jag sover har jag bade hort och sett pa bild.. Sa det svider lite att det satt sexytiones pa flycget och sag min vackra somn..

Iaf sa ar lagenheten vi har valdigt fin. Behovs saklart stilas till lite, men de fixar vi sa fort allt annat har fixats, det viktigaste.
Lagenheten ar iaf en 1 och 1/2 en tvaa, med havs utsikt och kvallsol. Valdigt underbart tycker jag.

NU vet jag inte riktigt vad vi ska hitta pa. Forsta kvallen i teneriffa liksom... Chill? fira? tagga?
ah det aterstar att se.

TA hand om er mina alskade vanner. Vi ses snart igen.!

Pussss


Haha lever jag?

Ja men det gör jag ju!

Vart har jag tagt vägen då? Fan ingenstans. Jag är där jag var för ca 9 månader sen.. Där det är kallt, tråkigt och ingenting ändrar sig ett dugg.

Därför mina kära vänner, flyttar jag till Teneriffa på Måndag. Jajjamensan, Jag och Rebbeslebbe bestämde att såhär kan vi ju inte hålla på. Så ja, vi tog vårt förnuft till fånga och flyttar från det här skit tråkiga jävla cepe Uppsala!

I morgon har jag och rebbeslebbe avskedsfest med temat trash, vilket typ innebär att man ska designa sin egen outfit med en sopsäck. Javisst. Fuck så kul de kommer bli.. Men fuck så jobbigt de kommer bli att komma på hur outfiten ska se ut rå.
Aja, de är ett mission som ska bli complete! :)

Iaf så ville jag också bara tillägga att jag har dom bästaste vännerna man kan önska er! Jag älskar er! <3

/M

RSS 2.0