Invigning av hösten i Norge

Nu är jag hemma i otroligt tråkiga Sverige.

Men hur var Norge då? Jo, det var underbart. Resan dit gick lite knas efter att vi kommit över gränsen. Eftersom att dom har sjukt låga hastigheter och att det är sjukt dåligt skyltat till just Oppegård. Och inte nog med att Kjetil är den mest sämsta människa på att förklara vägar. Men detta kan ju bero på att han själv inte har något körkort.
Första kvällen tog vi det mest lugnt tillsammans med Kjetil, Andreas, Anna och Juliana i Kjetils hus på gården, kallad Grotta. Inte bästa namnet om jag får välja. Men det var det bästa av alternativen tydligen.

Fredagen bestod mest av en runda på stan, fest på något ställe i Oppegård och sen en hemgång av mig och alle på varisn väg. Vi hade tydligen missförstått varandra lite grann.
Lördagen var det mys i grotta, en vistele i Skii och sedan en utgång i Tigerstaden, Oslo.
Det var sjukt kul. Men med några oförglömliga minnen. Då Anna ramlade ner för stentrappan med huvudet före osv. HAha, kan fortfarande inte sluta skratta åt det.

Sedan har vi bara hängt allesammans. Myst, ätit fårikol med familjen lundstein, kollat på handboll och massa otroligt roliga saker.







Nu är man hemma igen, Drog en fika med sara 2x på självaste Årummet. Vart annars?
Träningen försökte jag mig på också. Men eftersom att jag har denna spricka i revbenet så kan jag inte göra så mycket.

Nu är det jobb som komma skall veckan ut. Kanske det blir en HH kväll på Brorsans på fredag? We will see.

/M


On our way home

Nu sitter vi i bilen på väg hem från en otroligt underbar vistelse i Norge. Vi är snart framme i Karlstad och tänkte göra ett litet stopp där för att kolla olja och sådant. Jag är ingen höjdare på sådant som har med bilar att göra. Men pappa har gett oss instruktioner, men klarar vi det iaf? Ohnej. Vi får väl fråga någon på macken som vi gjorde på vägen ner. Haha. Han fick fylla på olja i bilen, sedan var det en anna kille som fick kolla lufttrycket i däcken samt fylla på luft. Haha.

Nu kollade vi precis oljan och det såg bra ut. Nu är det körarbyte. Jag har nämligen resten av streckan kvar.

Återkommer senare.

/M


Hörde jag Kaos?

Kaos Kaos Kaos, Kaos är bara förnamnet. Jag tror verkligen att jag är född till att kallas kaos. Inte main-mickis, utan kaos-mickis. Jag fattar inte. Jag råkar alltid ut för någonting. Men i detta fall har vi verkligen vart ute i god tid, men nej. Det slutar endå med KAOS.
Men det kanske löser sig till slut? Snällarå (!)

Idag har jag jobbat hela dagen. Ibland gillar jag verkligen mitt jobb. Allt handlar bara om vilka man jobbar med och vilka kunder som kommer in. Så är det bara.
Och idag var en sådan dag. Jag tror också mycket handlade om att det var sista dagen för ett par dagar framåt. Jag åker ju nämligen till Norge i morgon. Förhoppningsvis (!)

Nu när vi ändå har tagit upp kaos som samtalsämne är jag som min vän rebecca lite smått irriterad? Eller inte irriterad, bara fundersam hur vissa tänker ibland. Men allt som har en bra början har ett bra slut. Därimellan kan det gå som det går. Men vi vet vad vi vill och så kommer det bli. Och det kommer bli Dunder!


Och jag saknar min sam. Hör av dig när du har tid med mig.

/M


To be honest, I miss you

Börjar med att gratulera Andrea till KÖRKORTET! =)



Veckan har gått mycket fort.. Allt jag gjort är att ha jobbat, tränat och fikat med tjejerna.
Vi har även ägnat en hel del planering inför resan. Vilken rutt vi ska ta,vilka länderordning, allt.  Vi är är på god väg. Snart bokas biljetterna och boendet i rio.=)

Men först och främst är det resan till Norge som ska göras. Vi åker på torsdag. Ska bli så fett med kul. :P
Alle och jag i en bil i sju timmar, plus att vi ska hitta också... Haha hur ska detta sluta?


Nu har jag sett Hanna Montana the movie med. Asså kalla mig tönt, men jag verkligen gillar serien och filmen.
Vad ska man göra med två yngre böder som äger teven och som både älskar henne och tycker att hon är skit snygg?
Jag måste ju bara gilla läget. Men jag klagar inte. Skönaste.haha

I morgon blir det jobb. Andrea är tillbaks nu. Äntligen någon att flumma med :) Vi ha säkert ganska mycket att prata om också.

/BY

Och ja, jag saknar dig fortfarande MM 


.........Allt och ingenting

Ja igår var jag på bio. Denna gång vart det Inglorious Bastards, det var en riktigt bra film må jag säga. Haha tror jag sett dom flesta filmerna som går på bio nu.I snitt har jag hängt på filmstaden två gånger i veckan senaste månaden :D Säger bara, va ska jag göra?

Jag fattar inte. Vad hände med alla singlar runt om i världen. Alla har gått och stadgat sig. Dom mest otänkbara människorna och dom mest otippade paren. Men själv sitter jag här helt i min ensamhet. Men iaf. Grattis till er alla iaf. Iofs har jag inte tid med någon. Det skulle bara skapa problem sen när jag åker.
Men iaf. Nu är det inte roligt längre. Sommaren är över, festandet är över. Singellivet är så över. Fast inte för mig, tyvärr. Haha

Vet ni, har till och med kommit på mig själv att när jag somnar in på kvällarna, somnar jag genom att krama kudden, samma sak när jag vaknar, har jag fortfarande inte släppt den där förbaskade kudden.
Sorgligt men sant.

Så nu ska jag väl ner och krama om min älskade sovkamrat. =)

PS: Fick höra värstaste värstaste grejen idag. Åh jag är så glad. Tänk om allt går bra. Grattis till er. Och jag kommr bli gammal,iaf känna mig väldigt väldigt gammal. =)=)=)=)=)

Our secret

Natti Natti



 


... Ja, Gud är granne med Kaos




Igår hade jag väl mycket planerat. Men min starka känsla av att Papi skulle väcka mig, den vart helt fel. Istället fick jag sova ut, Ohja. Vaknade klockan tolv i lite smått panik. Springer upp och ser att ingen är hemma, kollar om bilarna är hemma, dom var borta. Min enda tanke var, vart är lilla bilen och vem har den? Ringer pappa och får veta att bilen är påväg till sthlm med leg, körkort och bankomat kort. EJ LATCH! Jag som skulle till systemet och allt. Så jag fick ringa en gammal vän som fick köra mig. Fick även använda mitt gamla pass som gått ut. Men latch, de gööör inget.
Inte nog med denna kaosartade start på morgon så hade jag innebandy match också. Syrran sa att det var samling 14,30, men nej, samlingen var halv två. Men jag kom bara nån min sent. Matchen var tuff. 2-2 mot österby. Grymt kul.

Sedan vart det mer stress in till stan hem till Sofia. Alla ladies samlade. Underbart. Vin är lika med karatefylla.

Hade fotbollsmatch idag. Samling tio. Vaknade av ett samtal 09 imorse. Min mobil hade fuckat sig så klockan ringde inte. :( Missade matchen tyvärr, men fick spela innebandy match idag istället. GRYMT rolig! Jag gjorde mål tom. =)

Jag och tider, det funkar helt enkelt inte.

Nu blir det bio. Älska bio. Får aldrig nog ;D


To muuuuuuch energyyyyy

Okej. igår på jobbet var det lugnt så jag och mallan satt framför A-pains dator och kikade lite. Vi kollade runt lite på bloggar. Asså visst att jag hört talas om Kissi, Kenza och alla dom där men  aldrig vart ett stort fan på att läsa dom. Men igår, när mallan visade mig en videoblogg som kissi gjort så är jag numer helt besatt av att läsa hennes patetiska blogg. Haha Så stört patetisk så jag vet inte vad jag ska säga. Men det har blivit en grov tidsfördriv.

Nu är jag hemkommen från dagens arbetspass. Jag är så överspelt så jag kan inte sova. Hela dagen har jag vart heeelt speedad. Haha. Inte nog med det så gjorde ju inte saken den att Big Brother Dennis var på mitt jobb mig mindre speedad. Men det är sååå last last last year. Ja jag vet.

Imorgon är det lördag och det innebär kulturnatten och jag är äntligen ledig. Har hela dagen planerad. Jag får tillbringa hela kvällen med mina ladies också.

Nej nu ska jag väl sova, för jag har en stark känsla av att papi kommer väcka mig tidigt för att tvinga med mig på Freddys fotbollscup.
Jaja,

Sov gott allesammans.=)

Bara man kämpar så löser sig allt

Igår vaknade jag klockan tolv i lite smått panik. Hade nämligen match och samlingen var 12,45. Packade  ihop alla mina saker och sedan var det match. Vi var stört bra. Kämpade utav bara helvete. Vi vann, helt underbart måste jag säga! Lite självförtroende kom tillbaka in i laget. Det behövdes.

Efter matchen tog jag mig en powernap, sen blev det stan med tt? och bio, igen. Det blev Drag me to hell. Den var väl inte helt okej. Slutet var ju endå sämst.
Sen åkte jag hem till habibti och sov där. Underbart.



Nu har jag solat och ska snart träna och sedan åka till arlanda och hämta mina efterlängtade tjejer som vart i Cypern. Ush, dom kommer vara så bruna och fina. Och själv är man blekast i Sveige.!

/M


Ännu en vit helg

Jajjamensan. Ännu en vit helg har passerat. Eller det är ju bara början på den. Men slutet för mig. Jobbar ju endå i morgon så.
Asså jag är helt hyper. Jag är både så glad men endå så nere på samma gång.Blandade känslor snurrar runt i min skalle. Ush vad jag hatar det här.

Vad har jag gjort idag då. Jo började med att jag vaknar upp hemma hos alle, en timme senare än vad som var bestämt. Så ingen träning eller solning hann vi med. Jag åkte hem och sedan till tierp för lite lunch med midget och hans familj plus lite annat sällskap. Sen åkte vi till arlanda och sen åkte jag och reb tillbaka till uppsala. Det blev en bio, G.I.Joe. Den var stört bra. Och inte nog med att min man var med i den som gjorde den så mycket bättre. Jag tror på allvar att jag är kär..haha

Sen blev det en visit på terrassen också. Nostalgi känsla for sure. Utom att den där alkoholen, jeans leggings och linne fattades. Plus att det kanske inte är samma stämning mellan oss och dom dära längre. Men annars så.
Nej gott folk nu tänkte jag hoppa i säng för det är en lång arbetsdag framför i morgon. 

Sov gott.                                                                                                                                         


You´re all I need

Just nu befinner jag mig hemma hos Alexandra. Bästaste Alexandra. Vi ska nu återigen slå på våran favorit film, A walk to remember. Den har allt, speciellt det vi behöver just nu. =)

Jobbet denna vecka har gått superbra. Jag har världens bästa nyaste arbetskamrat. Andrea. Hon är ju bara för go. Hon gör ens dag på jobbet. Blir så tråkigt när hon går hem där efter två nån gång.  Då är jag själv med draterna själva liksom. Ush. Haha, men dom är bra dom med. Ibland.
Jag och Andrea har även bestämt oss för att hoppa fallskärm. Javisst serru. Så nu har vi näst intill ett datum inbokat med. OjOj.

I morgon ska jag skjutsa midget och hans familj till Arlanda. Så jag tar med mig Reb som sällskap. Sen tror jag det blir bio-mys. Det är ju ingent ovanligt för oss, eller mig rättare sagt, längre. Jag dricker ju ingen alkohol längre? Eller bara på högtider?

Nu är det inte långt kvar till vi drar till Norge heller. Åh jag kan knappt bärja mig. Vill bara härifrån. Men snart så.
=)

Nej nu har hon slagit på filmen och bästa scenen är igång.

Ciao!


Notime

Nu har jag vart ledig i tre dagar och tiden har gått sååå fort. Jag har näst intill bara vart hemma, tagit det lugnt och tränat. Jag är inte på humör för något annat längre..
Idag har jag spenderat hela dagen hemma i soffan med teven på och datan i knät.. Har varierat mellan dessa två elektronikprylar.
PÅ datan har jag suttit och letat och försökt planera sydamerika resan med reb med mig på msn.
Vi har kommit en bit på vägen. Jag har till och med gjort en mapp med kartor, länder, budget allt! haha
Så nu så är vi så gott som på väg. Åh jag bara älskar det...

Nu gäller det att lägga undan alla pengar. Eller så mycket som det går. Inga utgångar, inga onödiga köp, ingenting.

Shit så jag har ändrat min livsstil till max. Jag känner knappt igen mig själv längre.
Denna vecka är det absolut bara jag ooch rebecca hemma, och alle iofs, men hon ska också bort i helgen på nåt. Resten av gänget är på egna adresser runt om i världen. Alla verkligen!
Så det blir väl jobba och sen på fredag blir det väl att inte göra nånting.
Aja, vi får se hur fredagen kommer se ut.

Så sov gott allesammans


RSS 2.0