Utkast: Det har ...

Det har hänt så mycket på sista tiden. Allt har gått så himla fort. Inte nog med att det var minst en månad sen jag skiljdes från mina underbara änglar så är ett förhållande slut också..

Jag vet att jag gjort så mycket fel, Jag vet att de sista nu är mitt fel. Jag kunde ha gjort de snyggare, Jag har ingen aning. Jag tror att när man är i det tillståndet jag har vart i de sista vekcorna vill man bara att någon ska ge en facit i hand och säga vad som är rätt och fel. Men det går inte. I stället gör man dumma saker och så blir det värre.
Nu är detta gjort och du och jag har gjort slut. Jag hoppas det är rätt beslut och att jag kan leva med detta.
  Men det är en sak jag fortfarande inte fattar, Hur kan du fortfarande vilja vara tilllsammans med mig efter allt? Tror du verkligen att allt skulle funka. Visst att tiden läker alla sår, men det här är inte sår,. det här är stora operationer som krävs för att lösa något sådant som det här.

Jag älskar dig mer än allt fortfarande. Det kommer jag alltid att göra. Det är dig som jag tillbringat den större delen av mitt liv med. Det är dig som jag växt upp och utvecklats med, Du är en stor del av mitt liv som kommer att finnas där till den dagen jag dör. Jag hoppas allt löser sig mellan oss. Jag älskade dig igår, jag älskar dig idag och jag kommer älska dig i morgon....<3


RSS 2.0