Schteek med bästaste hänget

Midsommar var var bra. Vi samlades hemma hos mig och sam. Sedan tog vi bussen ut till öregrund. Det börjar bli av en tradition numera. Helt underbart var det iaf. Mys på klipporna med solnedgång och bästaste vänner, dans inne på terrassen och sedan hem till den andra kategorin av vänner. Midommar var en lyckad dag.

Midsommardagen jobbade jag. Efter jobbet, snäll som jag är hämtade jag de andra två hörnen på triangeln i Lövsta. Åkte hem. Och sedan gick det bara utför. Vi stannar där.

Söndags blev jag sjuk. Rebeca min vän smittade ner mig med världens förkylning. Så typiskt när solen äntligen tittade fram. Men det hindrade iaf inte mig från att inte hänga med tjejerna till graneberg måndag tisdag. Iofs så gjorde det inte saken bättre. Sjukare än någonsin med tredje gradens brännskada överlevde jag veckan. Nu har både förkylningen och det brända lagts sig. Såidag ahr jag schtekt för fullt med reb och köppis på fyrishov. Mys säger jag.
Nu blir det att fixa sig. Ikväll blir det utgång.  En chill sådan, eller man vet aldrig hur det slutar. Men jag känner på mig att den kommer bli bra =)


Peace

Long time no see

Adidasveckan gick galant, eller kanske inte riktigt...
Men det var mys och jag hade det iaf trevligt till en viss tid på dygnet.

Söndagen efter adidas flyttade sam och jag in i lägenheten. Ja vad finns det att säga. Vi stormtrivs till tusen.
Nu när jag bor själv har jag fått det stora ansvaret jag aldrig haft förut, att ha hemma nycklar. Men hitiils har det gått galant. Inte för att jag behövt använda dom så mycket men iaf.
Denna vecka hände extremt mycket.
Allt som hade med flytten att göra. Jag och sam lekte makeup artister på syrran som skulle ha bal. Och gud så snygg hon blev =)
Fredagen, alltså den tolfte hände allt. Vi började med att gå upp extremt tidigt. Vi åkte och kollade på syrrans skolavslutning, sedan begav vi oss till malins student. Vilket också innebar att alla andra var där också. Sam och jag mådde bättre än någonsin men endå inte visste vart vi skulle ta vägen. Efter många "kalla det vad du vill" så begav vi oss till bror där vi hade familjemiddag plus sam. Det var mys.
Efter detta så åkte vi vidare hem till Reb som firade sin 19 års dag. Den firade vi galant. Det var såklart min favorit, JORDGUBBSTÅRTA a la rosali.
Och efter det, ja då var det att åka hem för att fixa ordning allt inför den efterlängtade inflyttningsfesten.
Och om den vart lyckad, OHJA.. Jag var där, alla var där. Vissa somnade tidigare än andra, vissa gjorde de andra mer än den ena. Tack alla som kom :)
Dagen efter mådde jag inte lika bra som dagen innan. vaknade tidigt av att höra massa folk från köket, det var alltså bara att stiga upp. Spela lite kort och sedan blev det film, eller jag sov dom andra kollade.

Pigg och kry senare på kvällen var det bara att bege sig ut till Lövsta där sam och jag jobbade i baren för ett bröllop. Ohja, vi var dunder. Måste bara säga att intrycket jag hade av prästar har förändrats med stormsteg.
-Gud är granne med kaos. haha roligaste

Nej det finns så mycket att berätta om den senaste månaden. Men för att det inte ska bli såhär långt och allt inte kommer med ska jag uppdatera oftare. Så peace!

RSS 2.0