So Long

Ja, jag har typ inget liv längre. Jag bara jobbar, jobbar och jobbar... Visst, cashen rullar in som dom ska, men jag har typ inget socialt liv. Kan inte träna, blir tjock och fullt med cellisar, jag hinner inte tärffa mina vänner och inte kolla nånting på tv!

Men jag hann iaf med att vara på Amandas avskedsmiddag, tack gode gud!
Jag hade det helt underbart med alla mina närmaste vänner runt omkring mig. Kvällen kunde inte ha varit bättre.
Jag kommer att sakna Dig Amanda såå oerhört mycket. Jag vet att det låter på oss alla som om du kommer dö, men det kommer vara så tomt utan dig. Du är ju liksom vännen jag kan prata om Allt med. Du är ju den som verkligen förstår, kanske beror på att du och jag Allttid är i samma sits, men iaf... Jag kan ju prata med dig även fast du är på andra sidan jordklotet, det ä så kul att umgås med dig och alla tjejerna, vi har alltid så roligt tillsammans.. Alltid finns det något sjukt vi kan hitta på.. ah, många minnen finns de trots alltt. Forever best friends <3

Nej, du kommer få det helt underbart! Helt jävla underbart! Jag och Kb kommer och hälsar på dig, så vi ses snart igen.
Jag älskar dig min älskade vän! <3

Måste sova nu eftersom jag har en sååå låååång arbetsdag framför mig i morgon...!

/M


Madre

I fredags provjobbade jag ju på ?, det gick väldigt bra för min del. Men det är ju bara för att jag är så bra på vissa saker.
Men grejen den är att jag vet inte om det är min grej att jobba där liksom.. Nja. måste tänka över det här ordentligt.
   Asså, jobbet innebär att jobba onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag VARJE vecka. JAg kommer då inte ha något liv och är dock ledig när mina vänner jobbar.. Nej, så vill jag inte ha det.

Men iaf. efter jobbet åkte jag till Lövstalöt, började mitt vinpimplande i bilen och kom fram med ett väldigt  gott humör.
Kvällen var bra. Jag kanske hade fått i mig lite för mycket alkohol, men lika glad för det var jag :)
Jag träffade efterlängtade Linnea och Carro. Gud så jag har saknar er. Överlycklig blev jag när jag såg er :)
 Kvällen slutade bra, förutom att jag, linnea och Rebbe låg en aning trångt och i en konstig ställnig hela natten, och att carro somnade på rebbes matta på golvet med sin handväska som kudde och en filt över sig. Väldigt gulligt tycker jag.

I lördags var jag och hälsade på min mamma. Min första tanke var, OH MY GOD! Jag trodde inte mina ögon. Jag visste att hon var sjuk, men inte såå sjuk. Jag höll mitt gråt i halsen, ville inte visa att jag var ledsen.. Men glad att träffa henne, det var jag. Personligheten var dock samma. Hon kommer aldrig att förändras, känner ingen annan som är så envis som hon., Och tack gode gud för det! Vi tillbringade hela dagen och haöva natten i Sthlm. INte för att det var planerat utan för att inget gick som vi ville den dagen. Det var skit midnattskloppet i hela södermalm så vi kunde inte släppa av mamma. Så vi fick gå upp med henne och massa packning som vi hade hämtat. Polisen var ju dum i huvudet. Man fick inte ens komma upp dit om man bodde där eller var sjuk. Som min mamma, hon kan ju inte gå någon speciellt lång sträcka, så smal som hon är kollapsar ju hon direkt. Jävla idioter! Men hon klarade sig upp iaf och vi kom hem vid två tiden.


Vad är grejen liksom?

Igår kom Rebbe hem till mig. snackade lite skit och åt nudlar.. Sen kom Hanna med.. Snackade lite mer skit, sånt som vi är ganska bra på. Det börjar alltid lojt, snackar om dagens händelse, veckans händelse osv, men av nån konstig anledning slutar det alltid med sex. Jag förstår inte riktigt varför.. =)

Vi lånade pappas bil och åkte runt lite. Vi åkte ut i skogen, mot knypplan.. Vad faan hade vi där och göra egentligen.  Fick skräckrysningar ännu en gång. haha..
   När vi kom tillbaka la vi oss i sängen och snackade ännu mer skit, kliade varandra, något som vi verkligen är bra på och snackade ännu mera.. Ja, de va i stort sett det vi gjorde igår kan man säga.

Idag gick vi upp ganska sent. Vad är grejen med att jag är så trött på mornarna och sover länge? Vad har hänt?
Jag och Rebbe kollade på Kung Fu Panda och bara tog de lugnt tills det var träning.... klockan sex..... Eller ?..
   Kom ner till Ip och DÅ säger rebbe att träningen börjar 1900.! Men iaf, vi hängde inte läpp för de, eller rebbe gjorde men inte jag.. Vi gick in  och styrketräna i en timme, sen sprang jag stora spåret och sen var det träning, Skön kväll. Vääldigt imponerande Michaela =)

Idag kom även mina efterlängtade kära vänner hem från Grekland, Gud så jag har saknat er, men grejen är att jag har verkligen ingen lust att träffa er nu när ni är något blekare än mig.. Vill inte göra er ledna, =) haha eller inte!

Kräftis i morgon. Yes!

/M

Nu börjar mitt nya liv

Idag gick jag upp klockan 11. Jag tyckte jag förtjänade det idag.. Fast pappa väckte mig halv tio så brydde jag bara om mig själv. :) Har tagit det lugnt hela dagen tills det var dags för fotbollsträning, haha trodde jag iaf.
   Gick ner till Ip och insåg att träningen var i Tobo idag. Men skit samma tänkte jag. Jag, pappa och Bubb sprang stora varvet, sen sprang jag lilla och sen stora igen. Summera, två i stora och ett i lilla och sen styrketräning på det!
Damn I´m good! haha, det är nu det börjar.
Grejen är den att jag får ju inte äta onyttigt heller, bara en gång i veckan. Hallå! Ska jag klara det?!
Får ge det ett försök iaf.

Juste, jag ska provjobba på brorsans på fredag, och jag vil verkligen INTE jobba där.. Men vad gör man inte för pengar, jag behöver verkligen pengar nu!

Nej, nu fortsätter paradise, så nu måste jag springa.

So long
/M                                            (svar till Rebbe: Det veet du!!! )

Geflet är avklarat

Onsdag till Söndags vistelse i Gävle var bara helt dunder. Alkoholen flöda som aldrig förr. Tusentals människor, brats med crocks, intervjuer man glömt bort svaren på. (ack ack). Men vad gör de liksom? 

Onsdagen började inte så bra. Jag och Kb blev sittandes i Furuvik i två timmar, detta ledde till att vi missade morsans dansuppvisning. Efter många om och men kom vi hem till lägenheten (den som ska bli vår) och drog en powenap, as usual.  Sedan var det dags för den efterlängtade familjemiddagen som gick galant! tack vare la familia. Vi har dock mist en lite sådär halft pga en kille.. hmm? >Men men, hon körde på ganska bra iaf..  
   Vi hade en väldans bra utekväll, som man bara kan ha med sina vänner som jag har. 
Men klarade vi vårt mission?
  Om vi hittade en ny man åt morsan? Nja, det fanns ju några att välja mellan, eller hur var de där nu igen?

Sen hände det massa saker på torsdagen, fredagen och lördagen, Orkar dock inte gå in på det. Men kan säga att nu är jag verkligen less på Furuvik, tidiga hemkomster, walk of shame, spittras från vännerna sina och pinsamma moment som bara kan hända oss:) hahah

Men denna helg bidrog dock inte bara med godheter, nu har all denna alkohol slagit ner mitt immunförsvar. Tack så jävla mycket!   Är sjukare än någonsin. To sick to function liksom.

Jaja, matchen i söndags slutade bra iaf. Vann med 4-0! YES!

Nu ser man fram emot nästa helg.  Det kanske strålar om en kräftskiva :P Eller?

/M sa jag!


Familjehelg

Gävle,
Finns inget att säga, måste upplevas.

  

Nu är det så..

Att jag har umgåtts med Ninni hela dagen idag ;D Mycket trevligt att träffa dig igen. 
   Gick på stan och sedan bar det hem till hennes nya lägenhet. Mycket trevlig lya de där.
Anki kom förbi hon med. Och sedan Erik och Gutte,

Tog tåget hem och nu sitter jag här och har fruktansvärt tråkigt.

I thought I had a chance, but I have noticed that you give people expectations
Or did I miss something?
Did I missunderstand you?
Whatever, I gonna find my own way now....


/M

Snart så :)

Idag sov jag äntligen ikapp helgens två dygn. Inte för att jag klagar på den, men det var skönt att kunna sova ordentligt.
   Jag klev nog inte upp från sängen förrän kvart över fem idag. Drog mig så länge jag kunde med en urdålig film. Men vafan, det var ju urdåligt väder idag med.

Sara och jag gled ner till Ip för att kolla på herrarnas match, och lite därtill ;)
 "Kolla mot ljuset", Righ!?

Sen blev det deg hemma i Saras soffa med paradice. me like :)
Sprang hem i ovädret och bort från pompelipossa..

Snart så, snart så är det äntligen onsdag. Gud så jag längtar. :)

You´re beautiful like a butterfly, nice to watch, but (not so) hard to catch!

/M

Spontant

Fredagsbion var suverän. Jag, Kb och Rebbe dog av skräck, och jag led av skräckrysningar.
   Det skulle bara vara bio den kvällen, men slutade helt annat. Jag led av ännu mer skräckrysningar, magsmärtor och massa fjärilar i magen. Det var helt okej. Ganska underbart faktist.

Lördagen var bra den med. Vi började med att fira Kim, det var väldans trevligt.Sen åkte jag och rebbe in till stan igen för att träffa Liz och Sara, Mycket, mycket trevligt var det. Sen åt vi på Max i stan, och sen när vi gick hem, gick vi förbi Max vid dom fyra mackarna. Kvällen slutade bra där med.. :)

Matcherna i helgen har vart okej. Jag börjar äntligen att gilla mitt lag :P


Nu ska jag till Kb.

/M


Det går bra nu

Eller inte. Jag har inget jobb. Jag är arbetslös igen. Jag blir mer vit än brun nu, som min vän Kb brukar säga. 
   Jag solar och badar mer än aldrig förr. Men som sagt, vinden har vänt.
Ikväll blir det bio med min vän Kb. Hmm, undra om vi är sugna på lite skräck eller något som får oss att skratta,, Vet inte vilket humör jag är på.
   Just nu är jag även på fräftjakt med mina kära vänner S&M. Så nästa vecka gäller det i Gefle. Då blir det mycket fångst i kräftfällan :P
Vi ska även ha våran efterlängtade familjemiddag som jag sett fram emot så länge nu. Plus att jag och sara ska hitta en ny man till vår kära mor så att vi nu äntligen kan ta över vår mors kära lägenhet :D YES!
  Jag gillart!

Idag har jag även umgåtts med min kära vän Hanna. Det är så hemskt roligt att umgås med henne. Finns alltid något nytt att höra, plus att vi alltid har något att prata om så att det inte blir en tyst minut ens.

Nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas verkligen på att filmen jag såg häromdagen går nu så jag äntligen får se slutet.

See you!

/M


RSS 2.0