Mabul och Sipadan

Jag saknar dig sa himla mycket elskling! Du finns i mina tankar hela tiden <3
  
Ja, igar akte vi ut till en o som heter Mabul. Det var sa himla vackert. Det var helt turkost vatten och de hade byggt upp versta lyx resorten der med.. Helt dunder! Dok tre dyk igar, Var jette spennande. Hade lite problem med tryckutjemningen, men det gick bra sen. Sag jette fina fiskar och Jette stora skoldpaddor.. Dunder det med!
  
Ner vi var ferdiga med dyken var klockan kanske tre, halv fyra. Kan bara sega attman blir helt dod av att dyka, plus att vara i solen en heldag her nere. Det ter pa en verkligen. Ner vi var ferdiga gick vi till huset der vi bodde och bara vilade oss lite och skrev i loggboken.
   Lite senare pa kvellen gick vi for att leta efter en kiosk for att kopa snacks/godis. Vi letade efter en "turistkiosk", men hittade ingen. pa denna o bor det ca 3000 manniskor. Varav ca 1500 barn kandes det som. Det var sa jobbigt att ga der, for att alla barnen fragade efter pengar och vissa kande i fickorna ner man gick forbi. Tycker sa synd om barnen. Alla er sa himla sota. Man kan ju inte skylla pa dem speciellt eftersom det er sa dom blivit uppfostrade, sa man far helt enkelt springa derifran.  Ner vi kom tillbaka sa at vi, sen gick jag och la mig bara.
   SIPADAN! Ja, idag hemtade Scuba Junkie oss tidigt i morse. Vi akte till on som heter Sipadan. En av varldens finaste dyk och o! I baten var det en "polis/vektare" med for att se att vi inte gjorde nat man inte fick gora pa on. Pa on fick man rora sig pa ca 200/300 meter. inte mer. Man far helt enkelt bara vara pa en bit av stranden. Det er sa for att inga tusrister ska forstora. Men iaf, der skulle vi dyka tre dyk. Vet ni? JAG DOK MED HAJAR!!!  Det var inte sa leskigt som man tror. Forsta dyket var sisader. Andra var bettre, mend det tredje var helt underbart dyk. Vi sag kanske 7...8 hajar. 10 skoldpaddor och massa fiskar, baracudor, murenor. ja allt! var riktigt uppskattande faktist! Nu er vi tillbaka pa borneo. Enda sedan jag kom tillbaka fran oarna har det snurrat i hela mig och det kenns som att jag fortfarande aker pa vagor.
   I morgon ska vi till annu en fantastik o, vad jag hort att den ska vara. Da ska jag bara snorkla, orkar inte dyka tre dyk i tre dagar i rad. Hoppas man far selite roliga djur. Nu ska jag upp och sova. Klockan borjar rulla ivag nu.
   Vi hors vidare!
   Puss och kram till er alla! Saknar er! Garry elskling, saknar dig oerhort mycket! Pussss

Fran tioman till Kuala Lumpur till Borneo

image3Ja, nu ska de bli till att skriva ganska mycket da. Vi borjar med att jag slutade med att jag var tvungen att springa till bussen.
   Sprang till bussen. Det borjade osregna ....! Busshafforen korde fram sa nera han kunde for att underletta for oss. Ja, bussresan tog vel sisader 6 h tror jag... oc jag sov nestan hela resan...
  Ner vi kom fram till Kuala Lumpur hittade vi ett backpack boende i kina town som var ganska frescht. Och kan ju sega att vi inte var de enda svenskarna der. Nestan mer en helften av alla som bodde der om fran sverige. Men iaf. Vi packade in vara saker i rummen och sedan bestemde jag, pappa, mimmi, teddy, freddy och dalle oss for att eta pa Mcdonalds for att vara sekra pa vad vi at.. :) Efter att vi etit gick vi pa marknaden och jag handlade en klassisk adidas troja.. Det var grymt mycket folk och alla bara slet i en... verre en de brukar vara ner man er utomlands.
Efter attt vi vart nere pa marknaden gick vi hem och sov for att sedan ga upp kl: 04.00. Somnade vel vid 01.00 eller nat..
   Ner jag vaknade 04.00 gick ja och duschade i kallt vatten. Kunde knappt halla upp ogonen. Vi tog en van/taxi till flygplatsen. Planet gick 07.00 till Borneo... Jag sov hela resan. Men sov inge bra.. Har typ nacksperr nu.!
   Ner vi kom fram till Borneo tog vi en taxi till Sempona som tog ca 1 h. Sentona en sorts hamnstad som er bade fatttig och rik... Ah, ja vet inte.. Anledningen till att vi akte hit er for att vi er dykare :P Det er typ bara dykare her. I  morgon ska vo aka till en o som heter Mabul, en skit fin o. I overmotgon aker vi till en av verldens  besta och finaste dykstelle, Sipadan. Somliga seger att det er verldens besta och finaste! Men det aterstar att se...!
  
Nu sitter jag vid datan och ska snart sova.. Ska upp tidigt i morgon, som vanligt, och aka ut med fykbaten och sedan till on.. Ska bli sa himla roligt.. Dyka er verkligen roligt :D
JAg hoppas ni har det bra det hemma. Med skolan och allt. Sjelvn har jag inte pluggat ett endaste dugg.  Men de borde vel vara dags nu. NI kan ju kanske skicka till mig pa hotmail, men vi kan fort horas pa msn.
   So long everybody!

...Fran Singapore till Malaysia... Tiomanoarna

Japp, da gick vi upp tidigt for att aka bussen over till Malaysia. Vi gick upp tidigt och skulle eta pa Mcdonalds, som vi vet att alla gillar, men de va inte som svergimcdonalsd frukost, de va vidrigt. nej de va de inte men inte speciellt gott. Men man maste ju eta for att overleva.  
 Efter att vi kommit over till Malaysia stannade vi och vexlade pengar. Sedan tog vi bussen upp till ett stelle, kommer inte ihag vad det heter nu, men der badade vi i ett vattenfall, hade rutchelkanor och pool. Helt underbart.
   Dagen efter sa tog vi en tidig buss som skulle upp till Mercing, men det uppstod ett problem. Fem minuter innan fick pappa och Benji for sig att dom skulle kopa frukost, sa att ner dom var pa veg sa gick bussen utan dom. Jag, virre, daneil, mimmi, teddy och freddy satt pa en buss sjelva. Fick lite panik pa att dom missat bussen, men dom hann ifatt den sen genom att ta en taxi. HAH. lite spenning ska de vara.
Ner vi kom fram till
Mercing gick vi pa baten som gick till tioman. resan tog vel tre timmar eller nat. Freddy blev aksjuk och spydde ner bade pappa och annicka. Men de gick bra till slut. Ner vi kom fram va de ett paradis. Det er sant man bara ser pa bilder.
  Pa on stannde vi i tre dagar, vo dok/ sag en massa heftiga fiskar. Ska visa bilder pa de sen.
Vi "treffade"  en vensk familj, och fyra svenska ungdomar. haha. Va verlden er liten i bland. Och enda borjar inte sesangen forren om tva veckor cirkus.
Vi bodde i en bungalow ovanfor vattnet. Det var ganska fresht bortsett fran kackerlackorna. :s
Elskar dig Garry <3

....Torsdag :D

Torsdag... Sov inte sa bra inatt. Forst var det for varmt, sen for kallt och sa vidare, sa nu er jag veldigt trott efter denna hektiska dag..
Dagen borjade med att vi gick ner till poolen och badade. Sedan gick vi och kollade pa hajar och andra fiskar i vattnet.. veldigt spennande. :D  Sedan gick vi tillbaka till vara #bungalows# sa duschade jag, i kallt vatten. Men det gick bra eftersom det er sa himla varmt her..
   Efter vi fixat allt akte vi in till stan och gick runt och kollade en massa i kopcentrumen och stan.. Hur bra shopping som heslt!!!!!  Maste aka hit fler ganger.. allt er sa fint och rent och bara helt underbart.  Maten er vel sisader. Man vill ju alltid ha svensk mat. Men jag eter kuckling for det mesta. Det funkar alltid. VEt att man inte ska eta sant utomlands, men her er det inge farligt. Allt er rent her. Man kan till och med dricka vattnet.
   Efter att vi vart pa staden akte vi hem till pappas kompis Benji och hans bror Andie. Der fikade vi och pratade massa. Till och med kinesiska. Och vet ni vad? jag fick bra berom pa min kinesiska. Jag uttalade allt rett. hahah! Benjis pappa blev inponerad av mig :D  Min kinesiska.
   Nu er jag veldigt trott. Vi ska upp tidigt i morgon for att aka till Malaysia. Ska bli dunder. Vi ska ut pa nan o. kanske inte blir tioman on, Kanske blir nagon annan. Far se det i morgon. Hoppas ni har det bra der hemma.Saknar er!
   Paratade med Garry idag ocksa. Hur underbart som helst att ursekta, hora din rost igen. Saknar dig som tusan redan. Lengtr efter att fa treffa dig. <3
Will be back in Malaysia.

By k

....Singapore

.... Ja nu er det onsdag och vi er framme. Akte i mandags kvell vid sextiden. Resan fran Arlanda till Kina tog ca 8 h. Ner vi var framme i Kina fick vi venta der i sex h och sedan ga pa planet till Singapore som tog ytterligare sex h. Igar kvell kom vi fram vid midnatt, singapores tid och ca sex svensk tid. Hur underbart stelle som helst. Versta paradison kan man kanske kalla det. 
   Idag er det Onsdag tror jag och vi har haft fullt upp hela dagen. I morse gick vi upp tidigt och sedan har vi vart ute hela dagen. Vi har klappat  rosa delfiner! De ni! Hur heftigt som helst, kommer upp bilder pa resedagboken sen. Vi har even  vart inne i staden och kollat lite i afferer. Nu kom vi precis derifran och vi har akt gocart nerfor en brant nerforsbacke.
   Jag kan verkligen inte bestemma mig om jag ska stanna har i sex eller tre veckor. far en sadan beslutsangest. Skulle verkligen missa nagot om jag akte hem tidigare.
Men vi far se hur det blir med det.
Juste, vi bor i en himla mysig bungalow med, kanske inte versta lyxen, men helt mysigt enda. Jag har ocksa redan brent mig pa axlarna. hah.
  Saknar er der hemma. Garry <3
So long everybody! ...........................................

..... Weeeeeh

Det har hänt mycket i helgen......
Ja, i fredags var jag i skolan halva dagen. Sedan åkte jag och hälsade på min mamma. Det gick mycktet bättre den här gången. Blev så glad när jag var där. Hon kollade upp på mig näe jag pratade med henne :D När jag först kom var hon alldeles kall och stel i händerna, men sedan smörjde jag in henne och masserade hennes fingrar och pratade med henne hela tiden. När jag gick därifrån var hon alldeles varm och såg glad ut :)
                      Tänker på dig <3
Sedan kom jag hem ganska sentoch åkte och jobbade. Kom hem i säng vid fyra tiden och gick upp sju å morgonen för att spela östhammarscupen. Det gick väl som det gick. Men senare på kvällen så var det ju fest!
   Kom hem och sedan åkte direkt till Lina för att fixa oss och äta middag innan alla andra kom. Var Skit roligt vill jag ju bara påstå. Det kom väldans mycket folk och allt var bara helt underbart tills jävla jävulen tobbe kom. Varför kom han ens? Han hade ingenting med saken att göra. Allt han ville var att förstöra för oss alla andra, bara för att han själv inte har något liv. Men men, vi gick hem till Tim och efterfestade och sedan gick jag och älsklingen hem..:) 
På söndag morgonen gick jag upp tidigt och mådde alldeles utmärkt :) gick hem till Lina för att hjälpa henne och städa, men hon hade gått upp tidigt och redan städat bort allt. Vi käkade fruktsallad, jag, lina, malin, sara och rebecca. Trevligt att vara med mina tjejer dagen innan jag åkte. :D
Sedan gick jag hem och packade. Resterande tid spenderade jag med Garry <3. Såå underbart!
Nu är de måndag och den stora dagen har inträffat. I dag har jag bara vart hemma och med Älskling och stått ut med pappas resfeber och irritation. Men det är sånt man får räkna med... Nu sittter jag på arlanda och väntar på att gå på planet. Ska bli alldeles underbart. Kommer sakna allla er hemma. Speciellt dig Älskling och Ecco.  Det skulle vara roligt om ni gick in på resedagboken.com och säkte på famgustafsson och följer min resa :)
Hade underbart hemma i Sverige nu. Älskling, jag kommer sakan dig som tusan. Hade bra nu och tänk på mig. (det vet jag att du kommer) men iaf. Älskar dig av hela mitt hjärta. Ses när jag kommer hem <3

xoxo Michaela

Alla <3 dag

Det är meningen att det ska vara en glad dag idag. Och det är det till viss del, men jag kan inte vara glad längre.  Allt som ligger dålt under ytan kommer alltid fram en dag. Kanske en dag som denna.
  Jag vill inte veta mer saker. Jag vill inte. Det räcker nu. Varför ska allt komma precis på samma gång.? Jag vill inte vara med om det här längre, jag vill bara försvinna ut i det tomma intet. Man trodde att det aldrig kunde hända en själv. Det är iaf det man inbillar sig. Men även en väldigt lycklig människa blir olycklig någon dag, och nu var det min tur. 
Allt är dolt under ytan. Det är bara en mask utanpå. 
 
   Ja, då var det alla hjärtans dag idag då. Var med Mimmi, Sara, Malin och rebecca och (håkan), och kollade på när Mimmis syrra Maria spelade innerbandy. Kan väl säga att det gick bra till en början, men blev galet loja i slutet.  Men det var en spännande match.
    Nu är man hemma och väntar på att pappa ska kolla färdigt på filmen för att han sedan ska skjutsa mig till Garry. Vi ska ha mys :) 
  
  Det jag ser fram emot mycket nu är festen på lördag. Har en aning om att det kan bli väldans skoj. (så man får supa bort sina bekymmer) nej, skämt och sido, Det kommer nog bli roligt. Ja, nu ska man väl pallra sig iväg för att åka då.

Glad alla hjärtans dag <3

Som alla andra

Ja, nu har jag gjort som alla andra, skaffat mig en blogg. Tänkte att det passade bra nu när jag ska åka bort så att mina kära GG och tjejer kan hålla sig uppdaterade om hur bra jag har det :) Tror att det kommer att upskattas, eller inte. :P
Ja, nu är det ju bara en vecka kvar. Men har ganska mycket att göra fram tills dess. Har ett svenska prov som jag känner att jag inte har en chans att klara. Har inte öppnat boken än heller för den delen. Men men, de återstår och se hur de går. Nu ska jag träna lite på teorin för att sedan gå ner och träna lite fotboll.

Ps. min design på denna sida består av kärlekstema. Tyckte jag passade bra nu inför alla hjärtans dag <3

By

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0