Träning är min passion!

Vad har November tagit vägen? Tiden bara rullar iväg.
Kan inte påstå att det hänt nå nytt denna månad. Den har som sagt bara försvunnit. Men en bra November månad har det vart, det vi hunnit med.

Senaste veckan har vädret vart lite upp och ner. Precis som jag. Solen har vart framme lite då och då. Det har blåst och ösregnat för första gången sen vi kom hit. Det har vart ganska skönt det med så man kan ta det lite lugnt och bara slappna av. Det jobbiga är bara att det blåst så mycket så man vaknar på natten och tror att hela byggnaden ska rasa när som helst.

Och jag då. Har sovit dåligt den senaste veckan. Vakna nu med världens panikångest. Känns som jag sover i dvala hela tiden. Har vaknat mitt i natten och tänker, " har jag inte somnat än?". Skit jobbigt. Det gör mig lite halvtrött på jobbet. När jag kommit hem från jobbet har jag lagt mig i sängen och försökt läst lite men efter två sidor så är jag där igen, Sover. 
Och det svåra med det är att jag inte klarar av att gå upp.  Skit jobbigt är vad det är.

Iaf så har jag ägnat ganska mycket tid på gymmet senaste två veckorna. Köpte mig ett gym-kort så nu jävlar ska jag ligga i. Mår så bra av att vara nere på gymmet. Där får man tänka samtidigt som jag glömmer bort mina bekymmer. Gymmet gör mig glad. Träna är min passion!
Dumle köpte gymkort igår också. Så nu har jag en träningskompis till. Tessan har ju ett hon med.
Det enda jobbiga nere på gymmet är att det kryllar av sexytiones med tighta tröjer som sitter slimmade till musklerna och bara är helt jävla heta när man själv ger 220 procent och svettas och ser ut som ett jävla rött missfoster. Killarna är ju bara helt jävla sexiga när dom svettas och kör på!
Haha, det roliga är att man ser ut som ett miffo när man tar sina 20 kg hantlar och knappt orkar lyfta dom. Sen kommer ett jävla muskelberg och ställer sig bredvid med sina 120 kg hantlar. Det är Då man bara lägger dom tillbaka på hyllan och hittar på en egen övning nere i hörnet nånstans :p

På tisdag kommer mina två Saror i mitt liv hit. Så jag längtar. Så jävla kul det kommer bli. Dom bästaste samlade tillsammans i våran lägenhet, i Teneriffa. Så nu har det vart medräkning i en vecka nu.
Dumle fyller också 20 nästa lördag så det är ju passande nu när dom kommer. Undra vad vi ska hitta på till henne.

Nu är det tillbaka till jobbet som gäller. Kanske är en bra dag trots allt :D


Hasta luego!
/M

Eso es todo

Mala suerte en el amor!
Hakuna Matata, vivir la vida!




Ciao hasta luego!




La vida!

Livet är bra här på Teneriffa. Jag har min underbara lilla familj som jag bor och är med inte 24/7 utan kanske numer 15. Jag har ju skaffat mig ett litet gäng jkag umgås med numer.. Maryory, som är från början den bästa arbetskamraten man kan ha som har utvecklats till en mycket nära vän. Sen har vi Steve, Angel och Therese som också är är mina arbetskamrater. Vi har bildat ett litet gäng. Plus massa andra också rå, därmed Dumle.

Denna vecka har bestått av jobb och chill för det mesta. Men vi har också hunnit med lite afterwork på våran nu locala bar, plus att jag och Dumle har hunnit med en utgång vilket vi gjorde jävligt bra. Träffade på ett RP vi träffade för några veckor sen. Helt sjuk snubbe. Svinet kallar vi honom numer. "tillsammans med grisnäsa"..

Ikväll är jag och Dumle bjudna på middag hemma hos Giovanni. Det Steves kompis som har en restaurang här nere vid stranden där Dumle kanske ska börja jobba.. Men man vet ju inte, hon lever ju livet som chillare numer.. Rebbe jobbar så hon kan ju int följa med hon inte..

Lite bilder härifrån, bla Min och Steves roadtrip..










Bertan och Roadtrip

Jag glomde saga i forra inlagget att vem om inte Bert Karlsson bodde pa mitt hotell forra veckan. En rolig prick dedar. Precis som han ar i teve ar han in real world.
Det roliga ar att alla svenska gaster, pensiar och dom unga kommer fram och sager till mig, "ja har du sett att vi har en kandis har pa hotellet" "Ja, han akte samma plan som oss ner bla bla" "han kom fram till oss och sa hej bara sadar"
-KLart som fan att jag vet att han bor pa hotellet, jag jobbar ju dar. Och alltid lika kul och hora dom andra prata om hur en kandis beter sig och vad han sager..

Iaf, igar hade jag en ledig dag. Jag och Steve akte pa en roadtrip upp till norra Teneriffa. Vi akte over bergen och kollade pa Teide. Stannade och tog massa bilder och bara hade as trevligt.
V akte vidare till Porta de la cruz till Ikea. haha vi gick runt sar som sma barn och bara ville handla allt. Han fick med sig en lampa, kuddar och massa sma saker, jag fick med mig ljus, batterier och galgar.. haha
Sen akte vi vidare till santa cruz till Teneriffas finaste strand. Omg va fin den va. Solnedgang med rosa himmel och en ol pa det.  Ja en underbar dag var det iaf.

After-worken pa stranden var lyckad och sjukt mysig. Satt dar och drack lite, blandade spanska engelska och svenska, i samma meningar. haha man ar sa grym pa andra sprak pa fyllan. Flytande spanska, nastintill flytande kinesiska. :P overdrive!

Iaf sa ar jag ocgh Dumle javligt hungriga nu. Sa nu blir det mat och sen chill.

Ta hand om er dar hemma i snokaoset. Sjlav sitter jag med shorts och linne.. Ville bara tala om det :P

Ciao. Hasta luego!

Muy buena semana

Jag borjar med att saga att Denna vecka har vart grym. !!

I mandags forra veckan pa jobbet kom Davids (min chef) kompis fran Finland, Johanna pa besok. Hon var har pa semester en vecka. Hon jobbade har for tre ar sen ocksa. Sjukt harligt tjej. Skit trakigt att hon inte stannar har i manader..
Iaf sa har jag hangt med henne och resten av coral-hotellens personal denna vecka. Plus dumle och Rebsleb da.

Denna helg var det ju som sagt Halloween. Den gjorde vi bra. Jag och Rebbe var djavular. Det var tema fest pa Viking i fredags, rebs kollegor fran hotellet var ocksa med, Jack Sparrow och the Cowboy. Sjukt snygga var dom.  Dumle banga "jag jobbar tidigt i morgon". Tss, det hindrade inte henne nar vi korde all in pa lordagen och schteekte runt i flashy bilen och var pa flashy flashy klubben, Tibo! Fullt os med Malibu-cola. Horde ni, det nya, Malibu-cola. Godaste. Rebbe var hemma. Hon har typ gatt och karat ner sig eller nat.
Dumle var val hemma vid fyra fem tiden medan jag kom hem sex. Fyfan att sova en timme och sen till jobbet. Men det gick bra bra bra. Tankte anda, aldrig igen. Tss dar fick jag.

Igar var det Halloween pa riktigt har i Spanien. Betyder att alla Locals gar ut. Jag och compostela personalen drog en all in igen. Denna gang vart det redbull-vodka pa stranden innan en sjukt roligt kvall pa el farao. Vilket ar en schteek klubb som man klar upp sig pa. Ni vet nar man gar ut utomlands, man ar chill. Platta skor och har enkelt. Men inte dar inte, klanning och High heals var det som gallde.. Sjukt kul. sa inatt kom jag aterigen hem vid sex tiden.
Men nu ar det slut pa festandet. Nu blir det att trana och jobba hart.
Bilder finns pa face!

Jag har tydligen gatt all in nar det galler spanskan. Borjar man prata pa spanska i somnen da ar det all in. Haha,

NU ska jag hem och sova en powernap innan jag borjar mitt andra pass idag. Fuck sa jag alskar mitt jobb!

M


RSS 2.0