Jag vill INTE!!!!

Tjaaaabaaa! Assa, jag vill inte, vill inte, vill inte HEM!!! Jag vill vara kvar her.! Vill INTE!!

Igar, akte vi fran Thailand. Ville verkligen inte aka derifran. Skulle kunna stanna der hur lenge som helst.. Men de er ju saher ner plikten kallar... :S
    Igar akte vi till Kuala Lumpur och shoppade lite... Idag gic vi upp tidigt for att akatill Singapore.. Nu sitter jag hemma hos Benji och bara grater for att jag inte vill hem!! Nera, men nu ska vi till stan och shoppa lite mer.. de sista, sedan aker vi till indonesien om nagra timmmatr.. vi ska bo pa fem stjernit hotell! :D Men de gor mig inte gladare!

   Har vel inte sa mycket mer att saga.. Kommer ju som sagt hem om tva dagar! :S

See you soon! Bye :S

En vecka har gått......

Ja, nu har det gått ca en vecka sedan jag skrev sist...
   Vad har hänt under den här veckan då? Jo, förra veckan var vi på stranden för det mesta, vad jag kommer ihåg.. Vi va upp till "the viev point" och kollade, vahelt underbart. Man såg havet och alla tre stränderna. Vi träffade även på den omtalade apan Charlie som är en, tro de eller ej, gammal alkolist. Han "jobbade" i en bar i Tyskland men har blivit köpt av ett par Thaländare som tar hand om honom och han får gå fri. Häftigt..
   I lördags åkte jag, pappa, dalle och David ut med en dykbåt till ett till av världens bästa dylplatser, Similan Island. Jag kan ju söga att de va grymt bra, men fortfarande ingenting jämfört med Sipadan.. ´Jag trodde det bara skulle vara vi fyra, men de va massor av andra människor med.. Båten var skit stor och på snudden till lyxig.. :D
   Första dagen på båten dök jag tre dagsdyk som va skit häftiga. Där dök jag med Leopardhajar. Hur häfrigt som helst. Ena hajen låg på botten och sov, och alla dykare samlades runt honom/henne. Så han blev rädd och simmade rakt emot mig. Jag fick typ panik och blev skit rädd. haha. Ni ska få se bilden på det sen. Fick de på bild :P  Sen på kvällen gjorde jag ett nattdyk. Det var mörk och jätte varmt i vattnet.. Såg ingen speciell fisk. Va inte ens nå kul dyk. Andra dagen gick vi upp klockan sex och skulle i vattnet klockan sju. Dyket var bra men när jag kom upp till ytan så fick jag något tryck i örat så jag kunde inte dyka dom andra två dyken.. Men sista dylet denna dag provade jag på igen och kom ner.. Det var ett skit bra dyk. Såg nästan 10 st lionfish. Häftiga är dom!
Tredje dagen kände jag att jag inte kunde dyka. Jag hade ätit tabletter för örat men de släppte inte.. Fick skippa alla dyken den dagen.. Tråkigt. Ville vekrligen dyka. Men istället följde jag med italenskorna in till en strand och snorklade. Den stranden var en paradisstrand Helt turkost vatten och hur bra sikt som helst.. Jag såg en sköldpadda, baracudor och massa fina fiskar.. :D
   Igår när vi kom tillbaka till hotellet fick vi höra att Bärnt och Peter var här nere. Så vi började dricka och sen åkte vi till dom.. Där stannade jag Tereza, dalle och benji kanske bara fem minuter, sedan åkte vi vidare till Patong och drog på krogen.. Pappa var kvar med Peter och dom...
   Idag gick vi upp vid sju., JAg var fortfarande full när jag vaknade.. Vi skulle ut och fiska med en stor fiskebåt.--..Det låter inte så kul men de va de.. (bortsett från att jag var fett bakis) jag sov på båten fram till ett, sen började jag piggna till. Jag fiskade en gång och slog rekordet direkt. Fyra fiskar fick jag upp på ett och samma! HAha. grym jag är.. Totalt fick vi upp 23 tonfiskar tror jag de va.. Helt okej.. 
  Nu ska jag faktist sätta mig ner och plugga. Har lite grejer att göra..
   Nu är det mindre än 2 veckor tillsa jag kommer hem.. FAn vad tiden går fort ibland.. 
                                       So long everybody!                          
xoxo

Från KK till Thailand, Phucket :)

Ja, igår gick vi upp tidigt.. Klockan 0500 gick vi upp. Vi skulle åka med taxin halv 6 till flygplatsen. Jag var dödstrött och var på dåligt humör. Planet gick klockan 0700 och jag somnade precis när planet lyfte. Jag till och med sov hela resan, och den tog ca 2 h. Vi flög till Penang. När vi var framme där gick vi runt i en galleria en timme ungefär. Kan lova att Penangs köpcenter är det bästa som finns. (som jag har sett iaf.) Det är mycket, sex våningar och det är Billigt!!!! som tusan..!
   När vi gått runt och ätit var det dags att ta bussen (en minivan) till Thailand.. Resan tog ca 4 h och då var vi framme i norra Thailand.. Vi stannade på vägen, i tullen och massa saker.. stannade på ett ställe där det var superbilligt. Där kostade Bacardi och Smirnoff 70 kr och 110 kr. Självklart köpte jag någon flaska va!
  Men iaf, när vi åkt i fyra timmar stannade vi ju i någon stad i norra Thailand.. Därifrån tog vi en annan buss som skulle gå till Phucket. Resan började kl 1600 och vi var framme 1200 ungefär, så det tog väl 8 h. KUL! Kul att sitta på en buss i åtta jävla timmar, där det var full AC så mn höll på att frysa ihjäl och när busschauffören höll på att köra ihjäl oss! nej, ush säger jag bara..
   Men när vi kom fram träffade vi david, lamay (hans flickvän), Danne och hans "flickvän".... Satt och pratade ett tag och sedan gick vi och la oss...
    Idag sov jag det längsta jag gjort på den här resan.. sov till halv tolv ungefär.. Anledningen var att pappa tyckte att vi behövde sova ut. När vi vaknade var pappa, virre och freddy nere på stranden utan oss. Jag blev skit sur för att dom gjort så att jag sovit bort halva dagen. Men de gick över sen.... efter ett tag.. 
   Efter många om och men gick vi ner till stranden som är hur fin som helst. Sanden var alldeles stekhet.. man kunde inte gå på den utan tofflor.. Vågorna var dunderstora. Faktis dom största/högsta vågorna jag sett. En av vågorna var så stor att jag trodde att jag skulle drunkna.. Men som tur var gjorde jag inte det. hah. Bikinin höll på att åka av ett par gånger med.. En gång när jag satt på stranden och kollade på Teddy och Freddy och dom som lekte i vågorna kom det en Jätte våg, Och då såg jag en gubbe som tappade badbyxorna.. HAHA, det tyckte jag var lite roligt..
   Efter att vi vart på stranden gick vi hem och duschade och sedan akte hem till David.. Sedan åkte vi till en marknad och kollade lite... Fanns hur mycket som helst.. Jag köpte ett par nya pilotbrillor eftersom mina har gått sönder.. Nu ska jag spela kort och sedan gå och llägga mig.. Får inte sova bort en till dag! 

 
Saknar dig mitt hjärta! Tänker på dig varje dag. Längtar tills jag kommer hem och får krama och pussa på dig <3 Det är inte långt kvar nu. Stå ut! Puss älskar dig!

Rafting

Idag gick vi upp tidigt for att aka pa rafting, forsranning.
   Jag gick upp tidigast av alla, nastan.. "Bussen" skulle komma och plocka upp oss 0900 var det sagt. Men klockan 0845 kom det en man och sa att vi skulle aka 0845.. sa de var bara att slenga i sig frukosten och satte oss i "bussen"...
   Forst stannade vi till pa endingpoint och drack vatten och at vattenmeloner, sedan akte vi vidare till startingpoint dar delade vi upp oss i olika grupper.. Det vart jag, pappa, dalle och benji i en och Mimmi, Teddy, Freddy och Virre i en..
   Det var sa javla roligt.. Den forsta som ramlade i var pappa, sa klart.. :D Sedan ramlade vi alla i for att baten valte tva ganger.. Och kan saga att det var pappas fel.. han drog ner oss alla i vattnet... Det var lika laskigt bada gangerna. Man ville helst inte hamna under baten liksom.. 
Men de hande faktist en olycka.. andra gangen vi akte i vattnet akte pappa i och dalle hamnade pa pappa sa han slog axeln i en sten, sa han har typ fatt en spricka i axeln. Han var tvungen att aka till sjukhuset och kolla upp det.
   Sista 300 meterna fick vi hoppa i vattnet sjelva och aka bodyrafting.. Det var minst lika roligt.. men de va ju inte sa speciellt stromt efetr som det er farligt.. Men grymt roligt var det iaf :D haha ! 
   Vill bara saga grattis till dig SARA, och att jag saknar er oerhort mycket der hemma! 

 XoXo

Fran Sepilok till poring hot spring till mt.kanibalu till kk (kota kanibalu)

Borjar med att sega  880306 GRATTIS ELSKLING PA 20 ARS DAGEN! Saknar dig oerhort mycket! Hoppas du far en underbar fodelsedag :D

 
Ja, jag kan ju inte pasta att vi riktigt borjat varan solsemester.! visst har vi vart pa strender och sa, men de har bara vart nagra dagar. Nu har vi typ haft regn i nagra dagar i streck. aja, snart aker vi till Thailand och da blir det annat :D 
      Men iaf. Vi va i sepilok. tror de va i tisdags som vi akte derifran. Vi akte buss till nat stelle som jag inte vet vad det heter.. Der bodde vi i en natt och de va vel okej. For der hade dom iaf KFC som er min specialmat her nere i Asien...(Malaysia) Dagen efter akte vi till Poring Hot Spring som jag forstod ner pappa forklarade skulle vara en vermekella, men istellet var fullt med badkar som man kunde velja hur varmt eller kallt man ville ha. Vattnet KOM Derimot fran vatten fran bergen... ja, jag vet inte. Men jag doppade iaf bara fotterna for jag tyckte de va eckligt for det var massa skinnbitar i der. USH! Men naturen var helt fin iaf.. Maten var god.
   Efter att vi vart der tog vi taxi till Mount Kanibalu for att kolla om det fanns nagra platser kvar for att bestiga berget, plus for att fa tillstand.. Ner vi kom fram sa sa dom att de kanske fanns fyra platser kvar, for att dom som hade bokat hade inte bekreftat. Sa vi skulle komma tillbaka tidigt nesta morgon.. Vi tog in pa ett jevla skit stelle, ah jag sov inte en blund. Men de va for en natt sa.. Det gick val sisader...
   Dagen efetr gick pappa upp och kollade och vi fick tillsand och fick platserna... det var jag. mimmi, pappa och dalle. Jag kan sega att jag ALDRIG gor om det igen.. Vi gick upp pa fem timmar. och det var dit der vi skulle overnatta och eta middag.. vi kom fram till 1800 tiden. Satte oss och at middag, sedan gick vi upp till stugan och jag la mig i sengen och halvsov hela natten.. Klockan 0200 ringde klockan och vi skulle upp igen.. Nu var det den svara biten. Det var kallt, mina hender dooog! Jag angrade mig totalt. Berget var brant och man var tvungen att dra upp sig i rep. A, guud. Men klockan 0530 nadde jag toppen! Pappa madde for illa sa han stannade ner det bara var ca 75 meter kvar. Jag tvingade Dalle att folja med mig till toppen, skulle aldrig kunna leva med att jag avslutade ner de bara var nagra meter kvar! Jag blev sa glad. juste, mimmi hade for ont i huvudet sa hon stannade i stugan.. Men oaf, vi gick ner igen och jag kunde aldrig forsta att vi gatt sa langt.. Ner vi kom ner till stugan igen slengde jag av mig klederna och hoppade i min seng. Vi sov kanske 2 h for att sedan ga ner och eta frukost. vi gick upp vid nio och at. klockan halv elva ungefer borjade vi ga ner den resterande milen.. Det tog tva timmar och 25 min for oss att komma ner. Vi "sprang" halva biten.. Ville bara komma ner sa fort som mojligt..
   Efter att vi bestigit berget tog vi en taxi till kk der dom andra var.. Slengde in allt pa rummet, gick ner och at. Sen drog jag en timmes massage och en skrubbning. Det var vert varenda krona! Sen gick jag och la mig tidigt.. Nu idag sitter jag her, Ska snart ner pa stan... 
    Berget er 4095,5 meter hogt.. Dubbel sa hogt som Kebnekajse och halvt sa hogt som Mount everest!
     Jag kenner mig veldigt stolt!

Sibuan, Semporna till Sepilok

Ja, efter att vi vart pa Sipadan och Mabul akte vi till "Sunburn Island" aka Sibuan. Helt underbar o. Riktig paradiso..Kanske har skrivitsa forr, men denna o var mer en perfekt. Der snorkalde jag bara. solade och gjorde inget speciellt alls.Forutom att plocka nseckor som er stengt forbjudet! Men vi smugglade ner dom i veskan enda:D
   Dagen efter gick vi upptidigt som vanligt. Vi skulle nemligen aka vidare ut i djungeln, till Sepilok. Vi satt i bussen i ca 4-5 timmar. Senare var vi framme. Resorten er mysigare en vanligt. Ute i djungeln, fullt av vackra palmer och olika tred. Med massa att gora. Igar akte vi och kollade pa krokodil safari. Dom var helt vanvardade! Helt sjukt! Kollade even pa strutsarna som sag helt forjevliga ut. Dom var even veldigt hungriga/.. Sa jag gick direkt till djurskotaren och saatt de skjulle mata dom och afragde varfor strutsarna sag forjevliga ut! JAg blir sa arg pa sant!
  Nu er det en ny dag... Kunde inte skriva ferdigt igar for att det borjade blixtra och regna.. Det gor det her pa netterna, men e skinande solpadagarna...
   Igar da.Ja, da va vi forst pa Orangutang rehabcenter. Det var sa himlma roligt. Det var bade orangutanger och chipmanser der. chimpanserna er vila och kan komma och ga som dom vill. Det varhur heftigt som helst..Orangutangerna var ganska skygga sa dom sag man bara ner dom matades, men chipanserna kom ner till och. En tog Teddy i handen och klappadehonom.. En annan tog Virrre i handen och ville att hon skulle folja med henne. Skit kul va det. :D
   Efter att vi vart der gick jag, pappa,teddy och freddy en liten djungeltripp i djungeln bakom var resort. Da var det en hel "apfamilj" som vi sag. Dom blev typ skit arga och borjade morra och skrika at oss.HAH. Trodde jag skulle bli pahoppad. Tror pappa blev ganska redd han med, han tog upp en pinne men vagar inte erkenna det. Sedan gick vi tillbaka till vart rum och bytte kleder och akte in till stan. Va sa himla skont att aka in, att Fa se en stad igen.. Har nemligen inte gjort de pa ettpa dagar..  ner vi komtillbaka avr klockan ganska sent sda vi satte oss och spelade chicago..
Idag.. Idag fick vi sovmorgon.. gick upp vid tio och stedade rummet.. Pappa hade bestemt att bara han och Teddy skulle ut pa djungelsafari i ett dygn. Anledningen till det, att det bara var dom var for att Teddy har atsma och far inte dyka, och alla har gjort nagot forutom han. Sa datyckte pappa att han och teddy kunde gora nat. Det tyckte jag med :D    Sa jag, mimmi, virre, freddy, benji och dalle akte in till stan och kollade lite igen..
Nu siiter jag her och ska nu ga och spela chicago foratt vinna tillbaka pengarna jag forlorade igar.
Bye Bye..
Saknar er der hemma..! Puss Pusss

RSS 2.0