För vi ska göra det

Hela januari har gått utan att jag skrivit ett enda inlägg. Latch det gör inget- Vi åker snart.

Jag har hunnit med mycket och ingenting. Det mesta som gjorts och tänkt på har handlat om resan. Jag har köpt hem halva apoteket, jag har ännu en gång blivit huggen i armen, jag har  fixat alla kort, tjänat alla pengar. Ja det finns väl inte så mycket mer att göra. Nu har jag checkat av en miljontals punkter. Jag är typ klar. Eller?
Haha nej det är jag inte. Miljontals punkter kvar 
Kommer, sakta men säkert.

Men, Jag har hunnit med en utgång, en utgång! Fattar ni då vilket liv jag haft. Det har blivit ett riktigt kontrast.
Men men, istället för att göra av med cashen har jag dom kvar istället.

Apropå cash så har jag sett snabba cash nu. Den var grym. Jag har verkligen hittat min man nu, Joel Kinnaman. Under Johan Falk så visste vi inte riktigt hur vi ville göra, men nu efter snabba cach så har han fått mig på fall.
Så vi har bestämt att vi ska satsa hårt på vårat förhållande när jag kommer hem från Sydamerika. Låter inte det bara helt toppen?  

Mohahahah

Om tolv dagar ska vi göra det.- Om tolv dagar är det -sola och bada på Copacabana!

Elva dagar framåt har jag 23 h om dagen planerad. Det är nog rekord.
-Latch det gör inget- fyra månader semester liksom!

/M

December/Januari

December månad är slut och mycket har hänt sen sist

Julafton: spenderades hemma med familjen. Det var underbart lugnt och trevligt och jag fick mer julklappar än jag hade förväntat mig. Brorsans fick ett puzzel på 500 bitar som jag och Mimmi glatt satte oss och la. Det tog cirka fem timmar att lägga skiten. Så såg min jul ut. Lugn och skön.

Juldagen: Börjades med en Power-Walk med Sam. Sedan var det hem och vila upp sig lite inför kvällen. Det vart middag och singstar hemma hos  Lina med alla tjejerna. Sen drog vi vidare till möbeln. Där hängde Sam och jag och härjade sönder alla skrap som va där.  Jag hade Fett roligt iaf.

Annandagjul: Bakis som jag alltid blir blev jag sängliggandes till fyra kanske. Sen vaknade jag tilloch bestämde mig för en kväll med tjejerna i stan. Det blev en kina och sen en rejäl otippad kväll med otippaste hänget. Otippaste kvällen om jag får säga det själv. Men fu**k såå kul jag hade!

Söndag: Var chill och inte alls McDonalds två gånger. Nej nej.

Måndag: Sthlm med Reb för lite "Vad leker vi att vi kan" foton. Grymt kul var det. Modell för en dags so to speak.
Nyår: Spenderades med Sam och film-mys. sen fick jag fira tolvslaget med riktiga skrap. Linn shaw och clas. Det säger väl allt. Tack för detta år 09.

Nyårsdagen: Jobbade och hade pizzabutik. Dom dödade mitt liv.
Denna kväll var också första gången jag halka, snurra med bilen och parkerade i diket. Helt ensam, middle of nowhere står jag. Tack grabbar för hjälpen, ni är bäst!

Nu ska jag åka till Taierp och kolla på innebandy. Så Gott Nytt och God fortsättning.
Detta år kommer bli dunder. Det vet jag! =)

FEM VECKOR 2 DAGAR!

/M

RSS 2.0