Hemma igen efter okänd ort?

Måndagen spenderades senare på eftermiddagen med Sandra. Hon kom och hämta mig i F och vi åkte hem till henne och sedan in till city. Gud så jag älskar Stokholm. Känner mig så hemma där även fast många år har passerat sen jag flyttade därifrån. Vi gick iaf runt och shoppade lite saker, bla köpte jag Ett skum-medel som man tvättar vita skor med. Så nu jävlar ska dom bli nya på nytt :)

Senare mot kvällen sepererades vi och jag gick och träffade  Okänd. Hade en helmysyg kväll i stockholm stad, med massa små bus några glas vin och guitarrhero på det. Kvällen slutade på okänd ort och jag hade en otroligt rolig kväll.

Nu ligger jag hemma här i min ensamhet och vågar inte gå och lägga mig ?
Ja, vad kan det bero på? Jag och hebbe gick igår och hyrde film och hade film-mys. Hur som helst så älskar vi ju alla adrenlinkicken av skräckisar.. För man sover ju oftast inte ensam efter en läskig film. Men det man inte tänker på är ju dom kommande nätterna då.. Så nu är jag heeeelt ensam hemma. FETTT läskigt måste jag säga.. Så jag hoppas nån av tjejerna lessnar snart och kommer hem så jag kan få sova gott inatt. Snälla? :)

Aja nu ska jag iaf ge mig på ett tappert försök. Önska mig lycka till!

/M


Allt för gamla minnens skull!

Tog mig i kragen och åkte till sthlm för att hälsa på mamma och catcha upp lite gamla minnen med mina barndomskompisar. Och det behövdes kan jag säga. Underbart. Gick och träffade familjen nygren plus jempas pojkvän. Sen gick vi ner till den "lokala" puben och drack öl. Ingenting har förändrats mellan oss, vi är exakt som vi alltid har vart med varandra. Älskar dig min bästaste Jennifer <3

Nu ska jag och mamma gå och hälsa på min moster som jag typ inte träffat på ett år!??? Sen efter det kommer sandra och hämtar mig. Vi ska catcha upp lite vi med efter några månaders frånvaro från varandra.


Och senare ikväll blir det att träffa en annan person ? Det återstår att se...


Ciao!

Sverige i knappt två månader och redan världens ångest!

Ja då var man tillbaka igen, för cirkus två månader sen. Dom fyra månaderna jag spendera i Sydamerika kan ha vart dom fyra bästa månaderna i mitt liv. Allt hände där nere och vi gjorde allt man kan kunde tänkas göra.. Bilderna har ni väl sett, men inte ens dom ger rättvisa.

Ja vad har hänt här dom senaste två månaderna då? Nja, nästan ingenting. Allt är som vanligt. Vad kunde man förvänta sig liksom? 
 
Jag bor nu förtillfället tillsammans med mina två fina, Kb och Lilly. Stormtrivs till tusen. Att vi inte lessnat på varandra efter fyra månader tillsammans 24/7 kan man ju undra. Men aboslut självklart INTE!
Vi alla tjejer är väl tillsammans 24/7, har kollektiv, hänger mer på birger än någonsin och bara njuter av svenska sommaren!

Jag har absolut inget att klaga på i mitt liv, för jag har det bästa man kan ha. Men jag vill fucking inte vara kvar i Uppsala längre. Älska det på sommaren, men nää, nu är jag så less.

Lilly jobbar natt, kb jobbar tidig morgon, så nu är jag alldeles själv här.. men latch, jag har ju köpt in Bev H s 7 nu :)




Yeah buddies!


RSS 2.0