Tisdag

Det första jag gjorde när jag vaknade i morse var att ringa sjukhuset för att beställa en tid för mina utlsag. Jag fick en tid direkt. Åkte snabbt in till sjukhuset och fick reda på att jag fått en inflamation/infektion/allergi/jag vet inte vad. Men utslag var det iaf. Jag fick pencelin som jag ska äta i en månad MINST! Började med det idag. Jag får dock inte sola någonting på en hel månad, minst. Sen clever som jag är frågade jag hur det låg till med alkoholen. :) Och min kära doktor sa att det inte gjorde någonting om jag drack en enstaka gång, " en enstaka gång" höhö. Men jag gör vad som krävs för att bli av med det. Så är det.
Sedan sprang jag till jobbet, eftersom att jag var tvungen att jobba idag. Jaja, pengarna rullar in. Se det positivt. :)
Dagen idag på jobbet har gått mycket bra, Tiden gick fort som satan och jag hade det ovanligt roligt.
Jag ser faktist fram emot dagen i morgon. Då ska jag nämligen jobba med Lina, eller hon ska provjobba och jag ska lära upp henne.. haha, jag blir som hennes mentor. Damn I´, good :)

På fredag fyller Alle år. Hm, undra vad jag ska hitta på till dig, eller vi :) Och så är det Halloween och allt. Awesome.

Ladyludret och Ladyschlynett rockar fett!

Sleep well my friends :)

/M

Måndag

Idag har jag vart ledig. Mycket, mycket skönt.
Var till Tierp idag och fixade lite med mina undansparade pengar. hih, me like:) Blir bara rikare och rikare :p
Efter det så tog jag tåget till Uppsala och sprang hem till Ninni där hon och Sannela var. Åh, de var alldeles för kort stund jag var där. Finns så mycket att prata om och bara umgås. Jag har saknat er så!
Sedan sprang jag till alles salong, där jag blev några minuter försenad.. Vi slingade och klippte mitt hår. Tack hjärtat. Vi förgyllar nytta med nöje. Me and you. <3
Sedan tog vi tåget hem vid tio. Har inte skrattat så mycket på länge. Jag saknar dig varje dag.
Dagens kommentar går till oss:
-Asså, polacker har väldigt fina ögon faktist."
-Ja, dom är billig arbetskraft också.

Intärnskämt. Du vet?


Jag har fått utslag i ansiktet, Fattar inte vad det är. Ska ringa sjukhuset i morgon och beställla tid.
Såhär kan jag inte ha det. Ush!

Godnatt mina vännet. :)

/M

Jag är stolt, men inte så stolt

Förra veckan var det som vanligt. Jag jobbade, var ute och gick med Sara och Lina, tränade och jobbade... och jobbade.
Jag och sara kollade även på våran favvo serie, Beverly hills. Nostalgi är vad det är. åh Bev!
I fredags tog jag det lugnt och umgicks med Hanna en helkväll. Det blev massa gott, gott och gott. Big Stan och såklart Shrek, my favourite. :)
I lördags var jag så ledig jag kunde bli. Spelade min fösta riktiga innebandy match som gick bra helt enkelt.
Sedan begav jag och sara oss till Geflet, det skulle vara utgång ikväll. As usual :) När vi kom fram blev vi bemötta av två riktiga bakis stjärnor. haha.
Dom hade hyrt två filmer, satc och Ps: I love you. Jag och sara gick och köpte hem Kina, fyla små lättl. Kunde inte bli bättre med kina, satc och familj. När satc var slut var klockan nio och jag och sara tog vårt förnuft till fånga och bestämde oss för att ha en hemmakväll istället. Det behövdes. Kikade på massa gamla bilder, killar och massa kul!: Helt underbar kväll vill jag säga. Det blev en kanon vit helg och helt underbart tjock helg. Detta behövde jag.



Jag är dock inte lika stolt över mig själv när det gäller tjejerna. Jag har inte träffat er på en EVIGHET känns det som. Jag får panik, jag kan inte andas. Jag behöver er.

Jag minns första gången jag träffade er
Jag minns dagen i fjällnora
Jag minns Bulgarien
Jag minns alla gånger i väsby
Jag minns blondin -och brunettgänget :P
Jag minns alla derby matcher med er
Jag minns alla fyllor
Jag minns Lindvallen med er
Jag minns alla studieresor
Jag minns Skotland
Jag minns alla kvällar
Jag minns kräftskivor
Jag minns alla gånger på 018
Jag minns Rullsand
Jag minns alla födelsedagar
Jag minns allt skvaller
Jag minns alla gånger i klassrummet
Jag minns varenda dag i skolan tillsammans med er
Jag minns mysdagar i statsparken
Jag minns somrarna med er
Jag minns allt skitnsck med er
Jag minns våran roadtrip
Jag minns alla utgångar med er
Jag minns studenten
Jag minns alla glada stunder
Jag minns allt det bästa
Jag minns så mycket att jag skulle kunna hålla på i en evighet!

Jag minns Allt som har med er att göra!













-Och detta är för att just ni betyder så mycket för mig. Så mycket som vi har varit med om tillsammans. Allt vi gjort och gått igenom de senaste tre åren, och detta är för att vi är bästa vänner!

PS: I love you

/M

I just living for the moment..




Jag tar dagarna som dom kommer. Man vet aldrig när det dyker upp saker nu för tiden.
Livet går som en berg och dalbana, upp och ner. Är det inte det ena så är det det andra. Så är det bara.
Vissa dagar mår man bättre än andra.  När ett problem försvinner dyker det upp ett nytt.
Nog med det.

Träningen rullar på som den ska, men det går lite sämre med det nyttiga jag äter. Jag vet inte, När jag tränat känner jag mig duktig och då tycker jag jag förtjänar att stoppa i mig något gott, Måste överväga det där med godis och "Mexicobody 09".

Jag har även väldigt positiva nyheter. Ïdag fick jag hem min nya jacka! åh den är så fin :) Det är tur man har e pappa som har kontakter så man kan få saker och ting billigt. haha. Me like.
Tiden går väldigt fort nu för tiden med. Detta innebär att det inte alls är långt kvar tills jag och Rebbe åker till Amanda. Åh, Det är typ bara 62 dagar kvar nu. Helt otroligt. :)

Nej nu är jag alldeles för trött för att sitta här, plus att jag ledsnat på att sitta vid datan när det egentligen inte finns något som jag är intresserad av här. Förr var det det, man ville prata med folk och kolla saker, Men inte längre. Finns knapps något intresse för det längre. Så peace out my friends!

/M

one step forward

Jag är mycket nöjd. Jag har fått nytt schema plus lönehöjniing på det. Mycket glad är jag,  Detta kommer resultera till att jag tjänar mer, kommer kunna spara mer pengar och sedan leva som en drottning utomlands. :)

Resumé av helgen då. Ingen vit helg för mig. Det blev då istället en väldigt mörk helg,
Fredagen fick jag åka tåg själv in till stan men mötte upp min kära vänner och hade ne grymt rolig kväll.
Lördagen jobbade jag till åtta som vanligt. Stressade mig hem och sedan ner till TE:s där vi hade lagfest. Men sagt som det är gjort, kommer jag ju som alltid sent. Eller?? Mycket trevligt var det där. Alla tjejer samlade. Sedan bar det av till krogen. Jag hade verkligen as roligt. Allt var så kul. Efter stängning blev det matdags med alla mina halvmulatter. hehe:) Sedan väntade den evigt långa vägen hem till R. Jag var tröttare än någonsin, men som tur var kom två bekanta och skjutsade hem oss. För en gångs skull är jag verkligen stolt över mig och R. Vi var så tysta när vi kom hem att vi fick beröm. haha.
Söndagen gick bättre än jag trott. Jobbade och sedan åkte jag hem och pratade med Rebbe i några timmar.


Min familj har fått en psykopatisk stalker. Och då menar jag allvar. Jag är typ verkligen rädd och nu väntar jag/vi bara på att det ska krossas en ruta när vi sover eller något. Något kommer hända inom snar framtid och det kommer inte vara roligt.. Vart är vägen på väg? Såna som du borde låsas in. Fy fan vad du är vidrig!


/M


 


Long time no see

Det var ett tag sen jag uppdaterade mig själv lite.. Jag vet inte vart jag ska börja. Det har hänt ofantligt mycket den senaste veckan. Jag kan ju börja med att säga att jag har jobbat alldeles, alldeles för mycket. Eller?
Helgen, blev den vit som den skulle? Känner jag mig, mitt nya jag rätt så kommer det ta en tid tills det kommer komma en vit helg igen. Så är det bara. Men inte klagar jag på det. Det finns det andra som gör tillräckligt.
I fredags var jag väldigt lugnt. Jag tillbringade min kväll med Alle och Kajsa framför teven, en sk film som vi skulle se, men pratade igenom halva filmen, sen somnade alle, och jag och kajsa kollade färdigt på slutet. Men det var en otroligt bra film, Eller?
Lördagen tillbringade jag med Lina på förfest i tierp. Förfest.... ja, det blev både för- fest och efterfest, och lite därtill. Haha, Jag kan bara skratta åt det. Men jag hade faktist väldigt roligt. Det är alltid lika roligt att träffa nya människor.
Koom hem ganska sent, eller tidigt? ja, hur som helst kom jag hem och sov smått i 3 timmar. Inte för att jag var trött när jag vaknade. Jag var mer, sliten, full och bara chockad över mig själv. Tröttheten kom där närmare 1900 tiden då jag jobbat hela dagen och bara hade två timmar kvar tills jag slutade. Men slutet gott allting gott. Kom hem och sov väldigt länge.
Idag har jag vart i Väsby och haft en mysdag med tjejerna, Fin lägenhet Sara, Grattis!
Det är alltid lika underbart och trevligt att umgås med er. Man vet verkligen vilka vännen man har, vilka som man misst kontakten med,. MAn vet nu till 100 vilka som står en närmast. Mer än tacksam för att jag har er! <3

Nu blir det powernap,. middag och sedan lite innebandy.
Wish me goodluck!

/M

Höst

Idag har jag sovit ut ordentligt. Åkte in till stan och träffade tjejerna. Alltid lika underbart. Solen sken, löven var vackra och hösten är här. Gud så underbart!
Åkte hem för att fortsätta med min Mexico 09 body. Mötte upp Sara vid Ip, sprang spåret, gymma, träna fotboll och sen snabbt ner till kärringgympan. Gud så underbart man mår nu. Synd att jag inte hann träffa dig idag med. Men får skjuta på det som vanligt :P

Jag blir så alldeles utmattad och irriterad på allt fucking jävla skit snack! Har inte folk något annat bättre för sig än att snacka massa skit?´Vart är världen påväg när det går såhär långt? Folk bara blundar och låtsas om som ingenting hänt? Vad är grejen? Skojar ni med mig eller???



/M

*************************************************************************************************************************

Awesome


 





Helgen har vart bra. Alldeles för bra för att vara sann. Det var en lugn fredag och en lite mer livligare lördag.
Förade hemma hos mig. Levde vidare inne i stan. För en gångs skull var allt så perfekt. Allt. Jag till och med åkte hem med pappa och tjejejerna när klockan började närma sig stängning. Duktiga jag liksom. :)

Idag har jag, papput, virre och sara bowlat. Asså, vi måste ju vara bäst. Det var jag och sara mot pappa och virre. VI slog ihop våra poäng och vi vann såklart. Vi är så bäst! Måste bara unna virre dom tre strikarna hon drog på sig på slutet! Grattis! Men bättre lycka nästa gång folks!
Efter bowlingen tog vi en promenad in till staden och det bjöds på lunch på riffifi. Yummie! Sedan lite prov på jackor och lite därtill. När vi kom hem var det att byta om och sedan springa ner till träningen.  Här håller man formen uppe., Är det inte det ena så är det det andra. :)
Jag och Sara har kommit på vad våran pensionärshobby ska vara. Vi ska starta ett bowlinglag. Men det är ett tag dit får man ju hoppas!
Right??


Du och jag är bäst

/M

keep on movin'

Det är fredag och jag har en hemmakväll ikväll. Duktiga jag liksom.
Som min vän kb redan nämnt så ligger vi i hårt när det gäller träningen. Så måste ta det lite lugnt med alkoholen (!) Eller?  Slim-fit AKA Mexico 09 nästa!. Tro det eller ej, men det går riktigt bra.
Igår hade jag hela eftermiddagen ledig. Jag ägnade min tid åt träning. Redan klockan fem mötte jag upp Kb och lina vid Ip för ett varv i spåret och sedan ett 30-40 min styrkepass. Sedan bar det ner till idrottshallen för att fortsätta med aerobics, vilket inte var min starka sida när det gällde kordination. Haha. Men det kändes och man fick veta att man lever. Eftersom att jag och kb inte är som alla andra stannade vi kvar i idrottshallen och spelade korpen med 30+++ män, så att säga. Spelade i en och en halv timme cirkus. Det var grymt kul och vi gav gubbarna vad dom tålde(!) Eller vad säger du?? "Det är nå fel på klubban", haha Efter ett fem timmars långt träningspass var det bara att gå hem och sova.

Det är fortfarande fredag och jag ska nog tänka på refrängen och gå en promenad med ecco och sen sova lite. Det kommer ju en dag i morgon med.

Kanske ses i dimman. Vad vet jag liksom?

/////M

PS: "Dina ögon får mig att smälta"DS

................................................................................................................................................................................................................

Jag har det som jag vill ha det.

Jag har allt jag kan önska mig. Jag har ett jobb som jag trivs med, (till viss del) Jag har mina underbara vänner som jag bara älskar, jag har ett liv och jag är gladare än någonsin, Jag älskar mig själv, jag älskar mina vänner och jag älskar kärleken till er. Det enda jag inte har men som jag kommer inskaffa mig är min jacka. :) Det kommer svida men den kommer ändå vara så snygg på mig. :) Och då kommer det inte svida mer.
Jag älskar er



/M

Skogsvandring

Okej, jag ska så aldrig lyssna på min kära vän kb nå mer. Idag skulle vi ut och gå våran vanliga sträcka. Men då säger kb att vi ska gå den som Skuggan sa. Och vi gick den. Och gick kan jag lova att vi gjorde. Vi gick vilse! I tre timmar och i tre mil var vi ute och gick! Haha, min kropp var död när jag nästan var hemma., Fy fan. Aldrig igen inom några månader.
Men roligt hade vi iaf. Tack för vandringen vänner. Men jag ska så aldrig lyssna på dig igen!


/M

RSS 2.0