Kollektiv och schteeek

Just nu sitter jag och inväntar sambo och reb. Båda missa tåget. Sam har vart på match och reb glömde vissa grejer hemma,  Så nu sitter jag här i min ensamhet. 
Ikväll börjar kollektiv veckan. 

-"Pappa, nu ska jag bo hos sara en vecka"
-"Varför?"
-"Jo hon är hemma själv, Men klart att jag kommer komma hem och så"
-"Nej det får du inte, nu har du sagt att du ska bo där så nu får du inte komma hem på en vecka"

Haha, tack för det paps.

Åh så tiden går seeeegt.... Snällarååå,

I morgon har vi lite olika saker planerade. Men vi börjar iaf dagen med Schteeeeek :)


ci

/M


......finally

Söndagens skiva var bra, Förfesten var really back in the days.
Jag och resten av tjejerna hanterade skivan bra,specielt efter nedräkningen till tolv.  
Eller nu ljög jag lite, jag hanterade iaf inte min hunger speciellt bra där runt stängning. Men de är en annan visa.



Nu är jag för ett tag sen hemkommen från ett dygns rehab. Det behövde triangeln. Mys med film, prat och massa popcorn och K.

När jag kom hem fick jag värsta nojjan, så det blev en rejäl dos av städing i mitt rum, Aldrig i livshistoren har mitt rum vart så rent som nu. Aldrig. Jag har dammat, skurat moppat, vädrat, ALLT! Till och med har jag skurat listerna från golv till tak, jag liksom, tvätta lister. haha. Ja, så nu kan det inte bli mer frääscht. Och min pappa kommer bli så glad också.

Adidas och öhusdag närmar sig med stormsteg. Nu är det bara jobb ons och tors, sen är det helg liksom.
Hoppas det är fint väder. Då kommer det bli dunder!

Nu blir det soova.
Natti :)


Söndag och back in the days

Snabb genomgång om helgen som varit,
I fredags var jag i sthlm hela dagen. Åkte hem till mammut och åt lite tårta. Sen åkte  vi till Nacka Forum och kollade och shoppade lite kläder. Jag köpte, helt oväntat, ett par lila high heeels. Sen två mycket fina sjalar.

Sen tog jag tåget hem snabbt för att vara hemma i tio minuter för att sedan åka ín till uppsala. Det blev en terrassen och sen chill med vattenpipa hemma hos Mohammed hl.

Efter att få ha röstat ut sambo denna gång var det jag och reb som fick spooona. Haha, Nästa gång blir det reb.


Ikväll har reb skiva på birger, temat är back in the day och det kommer bli dunder. Förutom att jag inte vill ha min last year klänning. Men man får dricka lite så sitter allt som gjutet. :P


Ses i dimman

p


Psykos


Igår när jag skulle sova så låg jag verkligen och tänkte igenom allt som hänt detta år-09. Det enda som kom upp i huvudet var, vad är det för värld vi lever i egentligen? Vilka vill vi tilhöra?

Ibland känns det som att man lever i en låtsas värld. En värld full av droger, alkohol, falskhet, fest-varjedag, Hej jag ligger med din syster, din bästa vän samtidigt som jag ligger med dig, en sorts tävlig, Inte ha någon heder, Hej jag måste ut varje helg så jag inte missar något. bla bla bla. Vad är det för något? någon jävla dokusåpa?
    Jag säger inte att det är just såhär, eller varje dag. Men det händer. Att man verkligen har allt detta kring sig, att det finns i någons vardag,
Jag är inte den som är den. I alla år har jag lyssnat på mina föräldrar och alltid gjort som dom sagt, eller ofta iaf. Men nu, nu är jag i den trotsåldern jag aldrig va i som "barn". Haha.
   Jag spyr på droger,otrohet, falskhet och allt vad det nu är som inte borde finnas.  Men ändå har jag ett antal runt omkring mig som lever för det. Och detta är då inte riktigt jag, och inte mina vänner heller. 
Jag vet att ingen av oss är den som är den, Och nu pratar jag inte om gamla eller nya vänner, utan mina allra närmsta, dom jag verkligen bryr mig om. Och tacka gud för det.

Haha, nu kanske det låter som att jag bara pratar strunt eller har fått psykosfall. Ah det kanske jag har. Men jag är så less på att det alltid ska vara samma sak. Att det alltid måste vara nånting av det som jag nämnde tidigare  ska vara inblandat. Varför ?

Men jag kan ändå inte klaga. För jag har så jävla roligt i mitt liv just nu.
Men det kanske är så.
-Kanske vill man trotsa åldern. Jag menar, vi är alla nästan 20 år, men vill forfarande vara "som fucking barn".

Livet  är till för att levas. Och spänning måste man ha i livet,  Och jag lever för spänningen just nu.
. Och er mina älskade vänner <3

/M




Blame it on the weekends

Jag har verkligen blivit sjuk.  I söndags kväll kom det sakta men säkert. Och igår small det till. Feber, hosta, snor allt.
Nu har jag vart liggandes i soffan i två dagar i rad. Bortsett från att jag tvingade mig själv in till stan igår för lite fotboll på olles. Men iaf, När jag kom hem gick jag och la mig direkt och vaknade ett x-antal gånger under natten.Och även med en massa konstiga drömmar som bara kommer fram när man är sjuk, Jag hatar dom där drömmarna. Och samtidigt som man ska dras med att ena stunden frysa ihjäl och andra stunden svettas man sönder. Pallar inte.
   Och inte nog med att man har legat i flera timmar i streck så drabbas man av liggsår och kramper i bröstet och ryggen.

Nu några veckor framöver kommer det bli dunder. (det kanske är därför jag drabbas av detta nu, och inte sen)
Nu på fredag ska jag troligvis till sthlm, till mammut och sen grönan. Lördag jobbar jag hela dagen.  Sen på söndag är det älskade rebs skiva =) Som jag ser fram emot den! temat är back in the days, och jag och tjejerna kommer vara det bästa!
Sen torsdag nästa vecka börjar adidas veckan, örbyhusdagen och allt va den veckan innebär =)
Veckan efter det så är det studenten, Sam och jag flyttar, nationaldagen, inflyttningsfest, rebs b-day, jobba på bröllop. Ja och massa massa andra saker!!!!!
Och till sist, SOMMAR!

Så se det possitivt nu =)

/M

Grattis, och ge mig en TT

Börjar med att säga Grattis mammut på födelsedagen. Grattis älskade Alexandra som klarade gäsellen idag och är numer en riktig utbildad frisör,och till sist, "grattis" norge på eran dag och grattis till vinsten!

Helgen hart vart bra, Jag blev inte isolerad från civilisationen.
Efter torsdagens arbetsdag följde jag med fetisch och mo hem för lite häng och chill med vattenpipa.

På fredag blev det hem och sen match. Hmm, ja vad ska jag säga om det. Ingenting,
Efter iaf så blev det föris hemma hos mig, En stressandes sådan. Iaf så tog vi tåget in, ett besök till terrassen där vi träffade våra vänner för att sedan glida vidare till teatern där det var skiva. En unknown sådan. Men roligt hade vi det kan jag ju säga. Sedan blev det efterfest i Luthagen med det okändaste gänget. Sambo åkte hem till reb medan hon och jag var kvar. Utan sömn begav vi oss hem vid elvatiden för jobb och catchup med sam.
 Efter lördagens arbetsdag åkte jag in till stan för att träffa upp dom andra. Reb och Sam hade vart på SH och Ninni och Linnea på Birger. Det blev iaf uppsamling på BK och sedan en max och sen en promenad till Gränby, en snabb visit hos HL och sen till reb.


Ja, efter helgens härjerier har jag åkt på en förkylning, Mestadels pga den kalla vägen hem till G,


Ge mig den TT jag behöver, Saknaden är ärigt nog stor efter den.  haha

/M



 


Let me be the one you stand next to

Nu har det gått en hel vecka. Och jag har väl intte gjort så mycket roligt, vad jag minns,

Den första skivan fick bli i söndags. Det var då kära Köppes skiva, med flera.
Kvällen bjöd på förferbe hemma hos våran gemensamme vän Gustaf. Vi var tolv pers som satt där och hade det trevligt.. Jag och Sambo drack nog rekord mycket på rekord tid. Det visar varför vi var som vi var den kvällen och varför vi mådde som vi mådde. Haha
Men även fast jag inte mådde så bra åkte jag in till stan med 1/3 del av familjen för att göra lite ärenden. Jag fick tillbaka min mobil efter ett x-antal månader, betalade en del av resan som kommer gå till GREKLAND! och så åt jag bakismat. Exakt vad jag behövde den dagen.
På kvällen vart det träning och sen mys med sambo. Vi satt på älskade Greenstreet huligans, men eftersom vi var med om det vi var dagen innan så somnade vi efter tio minuter, det vill säga att klockan hann bli exakt typ elva. Tror inte jag somnat innnan halv elva på ett x-antall månader. Schliiiten.

Nu kommer jag vara isolerad från civilisationen från och medi morgon fram till söndag.
Så hade så jätte roligt nu mina kära vänner medan jag gör rätt för mig. Sliter ut mig totalt. Eller?

Haha ja juste, sambo och jag fick värsta rådissen idag också. Haha. En gammal nära vän ville aboslut inte vara i närheten av oss, tillsammans, och speciellt inte i samma bil, kanske?

Och snällaråå, vart är ni rå? Jag saknar  ju DIG.

Peace Love and Understanding

Run away

Valborg, Jobbade från 11-21. Hela dagen gick åt att längta tills klockan slog 20,55.
Men iaf. Vid sex-tiden kommer det in en mörk, finklädd vinglande ASPACKAD tjej, jovisst, Rebecca kom ingånde helt "sakke", haha. Hon hade tydligen somnat på tåget,så som vi andra gjort, så hon fick ta en nap på jobbet i tre timmar.. Sen när jag slutade åkte vi hem, jag gjorde mig i ordning och träffade dom andra. Vi började med att gå till en fest här i örby, Många gamla älskade vänner var där, men även den nya generationen av oss också. Lite för tidigt tycker jag. Så jag, reb, sambo och lina tog tåget in till stan, först till terrassen och sen till hyllan. Hade vi kul? OM VI HADE!

Fredag vaknade vi och åkte hem till örby. Det vart schteeeek heela dagen. Sen vare jag, alle och sambo som var hemma hos sambo och förferbade. Åkte in till stan, först till salongen, sen till framfickan och sen vidare till Branco. haha.
Sen åkte vi med mohammiiied och rozin till gränby och där fick kvällen sluta.

Lördag vart det schteeeek, fotboll och sen jobb.
Söndag vart det chill, strömsberg och mys/planering och massa godis och film med sam.
 
Nu ska jag bege mig in till stan för att skriva kontrakt., För 0m en månad flyttar vi =)

/M

RSS 2.0