Bye Bye Sweeds

Vi börjar med gårdagen.
Igår var det då lördag. Vi började med Donken dä. Sen blev det ner till Down Town på bio. Och såklart blev det Twilight, igen. Lika bra som förra gången och man ledsnar endå inte.

Efter bion blev det hem fort för att fixa oss. Svenskarna kom förb vid tio-tiden och vi började förfesta. Denna kväll var det inte Reb-sleb som dejta toan, utan de blev Erik denna gång.. Så ingen mer fuck the dealer för våran del.
Vi åkte ner på stan och skulle in på krogen. Alla vet ju att tjejer kommer in på krogen vilken ålder det än är, oftast, och killarna har det något svårare så blev det ingen krogen. Dom kom nämligen inte in.
Vo tog taxi hem för att fortsätta festa natten lång. Och taxiresan var nog det roligaste på hela kvällen. sightseeing in SF by night.
Festen fortsatte in mot gryningen. Kom nog inte i säng förrän sju. :)
Vaknade vid nio av att killarnas väckarklocka ringde.
Gick och la mig igen och vaknade i panik när rebbes mobil ringde vid halv tolv. Dick hade glömt mobilen så dom skulle komma tillbaka. Jag, rebbe och amanda slockande i soffan till mean girls. Aldrig att jag vill se den filmen igen.. haha

Dick och adam kom förbi vid hlav tre tiden och vi bjöd på mat. Nu har dom åkt. deras resa fotsätter i tre månader till.
Och jag är inte ett dugg avunsjuk. Inte alls!

Nu ligger vi och planerar vad vi ska göra idag.. Det lutar mot bio, :)

Bye bye sweeeds!!!

/M

One night in clayton 811

Resan gick bra hit. Vi mellanlandade i London och sen bar det av til SF. Vi fattade inte riktigt att vi var påväg, men när vi kom ut från flygplattsen så insåg vi, vi är i SAN FRANCISCO!
Juste, i London träffade vi dilfen ocksåå. Han var as het, och rebecca försökte få honom att styra upp en nyårsfest i LA, men det var Las Vegas som gällde och där har vi ju inte åldern inne så att säga.

Ja, vad har vi hunnit gjort unde dagarna vi varit här då. Vi har vart i stan och shoppat, baka bullar, promenerat i golden gate parken, ätit pizza slize och mycket mycket mer. Gå in på Rebeccastork.blogg.se eller Mandybe.blogg.se för att läsa mer. Dom är mer aktiva skivare n mig.

Igår när vi var nere på stan och shoppade på julrean så såg vi ett par svenskar. ( Man ser vilka som är svenskar och inte),
Fyra killar och 1 tjej. Rebecca började prata med dom lite halft, Sen när vi gått därifrån insåg vi att det skulle vara väldigt roligt att festa med dom. Så vi råkade sprignga på dom igen och bjöd in dom till vårat hus (amandas hus) förtillfälligt vårat,
Som sagt vart det gjort., På Clayton street 811 blev det till fest igår.Dom kom hem till oss vid halv tolv och vi började festa. Haha v i hade väldigt trevligt och ikväll blir det samma sak fast med utgång också :)

Nu har jag en sprängande huvudvärk, inte för baksmällla utan en sådan jag brukar ha.
Men tjejerna känner sig lite stekta så vi har bestäm oss för att sponsra Donken idag:)
As usual so to speak. :)

/////M

AkutOperation var det ja

Ja, onsdagen började med illamående och smärtor i magen. Men till jobbet kom jag ändå. Vid sju tiden pallade jag inte längre.. Smärtan i magen tog över. Åkte hem och sov
Torsdagen sjukanmälde jag mig och stannade hemma.. eller inte rikttigt. Spenderade hela dagen på sjukhuset.
Från halv tolv satt jag inne på tierps sjukhus för att sedan få komma in halv tre, bli skickad till ackis och fick sitta där...

Min vistelse på sjukhuset innebar inte en dag, utan en vistelse från torsdag till lördag.. Jag fick nämligen akutoperera bort min blindtarm torsdags natt. Jävla skit saker. Men jag hade iaf tur i oturen så att säga..

Jag vill verkligen tacka er mina kära vänner och familj för att ni kom och hälsa på mig.
Vänner, ni speciellt. Erat besök var väldigt roligt, uppskattat men enormt smärtsamt.
Ni vet att man inte FÅR skratta när man är nyopererad. Eller får och får... Det går inte. Det innebär smärta.. Och det var vad ni gav mig,.. haha.
Men tack iaf. :)

Nu är det bara att knapra i mig smärtstillande så går det snart över ska ni se..

Nej, nu är det verkligen bara en och en halv dag kvar och jag kan inte helt förstå att det är sant.. men de är det. För idag fick jag en ny resväska i juklkapp. Tack så mycket pappa och virre. Ja, nu måste jag packa snart... :P


SO LONG

/M

One week

Okej, de känns verkligen som jag uppdaterar bloggen efter varje helg.. Men de kanske är så... Det jag gör varje vardag gör jag varje vecka.. det börjar alltid om.

Och jag måste börja med att berätta, att just idag, är det EXAKT en VECKA kvar tills vi åker!!!!!!

Nu tar vi oss igenom helgen..
Fredag åkte jag hem till malin i bjk.. Rebbe ochdom var husvakt så de skulle bli en fredagsmys där ute.. Men tjejerna bestämde sig för att dom ville åka in till stan, till etage. Men de slutade på P. Vilken kanske inte var årets roligaste kväll må jag säga. Det var en spiknykter kväll, lagom med folk och bara massa ah.  Men iaf. Fredde kom och hämtade mig och al. Vi åkte hem till mig och sov.
Lördag, Lucia: Ja, det var en lugn dag ¨på jobbet iaf.
Efter jobbet åkte ja in till stan och gick till P den sista timmen. Men, kan ju bara säga att jag hade haft det as roligt om mina kära vänner inte hade lämnat mig bara sådär..(!)
Den ena försvann efter den andra. Och så var det verkligen... Det blev en lång natt ute i stan, en spontan öpvernattning hos en så kallad kompis. KEEEEEOOOS på högsta nivån. Tror mer bestämt att det blev så för dom flesta.
Men alla var dumma mot mig iaf..

Söndag blev en lugn söndag. En myssöndag med fyra hyrda filmer, en påse chips. cola och en påse godis, satt jag, sambo och alle klistrade framför teven.

Och måndag då, den mest konstigaste dagen på hela veckan, helgen!
Igår kom nämligen garry hem. Han kom förbi och hälsade på oss. Vi satt och pratade o flera timmar. Känder himlans bra måste jag säga. :)

Näh.. Nu ska jag fixa disken, sen blir det prommis med L.

Ciao.(!)
/M

Ännu en vit helg

Idag var en av mina lediga dagar, därför spenderarade jag en lång kväll med mina kära vänner igårkväll. Alle, J och L var hemma hos mig. Vi kollade på Barnhemmet, jag dog av "rädsla", sen åkte J och L hem och jag och alle slog på Beck.
Sen sov vi tillsammans som vanligt.  Vi hade en lång sovmorgon. För första gången på flera fredagar är jag inte med alle- Hon är på idolfinalen.

Så idag har jag spenderat min tid till att hjälpa till hemma. Vi har målat om en av hallarna.. Det börjar bli fint hemma nu.
Det kommer bli bra så småningom :)
Så idag iaf, eller nu. Sitter jag i bjk och umgås med rebbe och hennes vänner. Mycket trevligt.

Nähh. nju ska jag umgås. Peace


/M

Mina ägg

I fredags var man ledig. Tränade solade och sedan bestämdes det juh för bio. Och bio blev det minsann. Vi blev åtta stycken, Sa, Li, Al, Jo, He, Ni och To. Vi såg Twilight. En mycket mycket bra film. :) Och mycket mycket snygga vampyrer sä att säga.  Efter bion åke jag , al, he och jo hem till mig och kollade på ytterligare en film. Vi har börjat gilla de där med film numer.

Lördag blev det jobb. bra gick det, men kände att ja började bli sjuk. Samma sak igår, söndag. Men idag. måndag ligger jag hemma på dödsbedden.. Ja, de är precis vad jag gör nu. Alle sov med mig inatt också. Hon tyckte att jag hade vart alldeles för varm och vridit och vänt på mig hela natten, men hon led inte för det ändÅ.
Så jävla skit typiskt att man ska bli sjuk just nu när man är ledig också... Jag kan intr gymma, träna innebandy eller åka in till stan..
Min mobil har gått sönder med. När jag somnade funkade den hur bra som heslt, och när jag vaknade går det inte att prata i telefon om man inte har högtalaren eller headset i. Så idag lämnar pappa in den och även växlar mina insamlade pengar till dollar. Jo som sagt. i morgon är det just BAARA två veckor kvar!!

Nej nu måste jag stiga upp ur soffan om jag ska slippa få liggsår.. Måste även äta mat nu med.
Så krya på mig!

/M

En mycket bra dag

Igår efter jobbet kom L och mötte mig och vi gick hem till henne.  Vi pratade i timmar och kollade på favvo programmet CSI Miami. I morse var det tänkt att vi skulle ta 10 tåget till Örby för att träna. Men så vart det ej. både jag och L försov oss och vaknade i panik halv elva. Det var bara att klä på sig och äta lite och sedan springa i panik till tåget, vilket också var försenat.
Vi åkte till örby, gick ner till gymmet och gymmade på bra idag. Jag har ökat mina vikter. Nu mår jag ännu bättre. Haha, Men jag ser inte fram emot träningsvärken i mogon.. :S
Nu sitter jag här och ska snart äta lunch för att sedan springa och sola med L.

Och sen då. jo?
Idag jar jag och mina kära vänner haft beslutsångest. Men en helt onödig ångest. Det vi inte kan bestämma oss för är om det skulle bli bio eller utång. Men nu verkar det som om vi är överens. Det blir nog bio, mat, och bara en massa mys.. För detta behöver vi.

Och den stora grejen den är att, det är just idag bara typ 18 dagar kvar tills vi åker till USA! Asså. heeelt sjuuukt!
Jag dööör av längtan..


Nej nu ska jag göra iordning lite gröt.

Peace!

/M


RSS 2.0