Det är så vi gör det ba

I fredags var det jobb. Eftersom det var lönehelg så var det tokmycket folk och jag kom inte ifrån jobbet förrän halv elva men slutar egentligen åtta. Men det gjorde inget. Cashen rullar in som dom ska nu, mannen det går bra nu!
Efter jobbet gick jag med raska steg hem till Kb och mös med henne och Rebbe-Slebbe. =)

Lördag var det jobb. Sedan var det föris hemma hos Maria och Martin med Mimmi, Rebbe-Slebbe, Linnea Och Kb.
Är för trött för att skriva mer om kvällens händelser, Måste bara berätta att Kb och jag vann såklart, Vad fan trodde ni!?
*20/80 % Me like
*Taxiresor
*Bowling
*3 liggandes på golvet ,Skrattanfall!
*Vinst, of course!
*Surfitta
*To drunk to function (!)
*Hotell V Som min kära vän Rebbe -Slebbe brukar säga=)



 



  
/
M

***********************************************************************************************************************************


A day off

Idag var min första lediga dag på länge. Jag har vart så trött dom senaste dagarna.
Idag sov jag till halv tolv. Hade en fruktansvärd huvudvärk när jag vaknade. Jag tror jag sov för länge.
Gick upp och låg i soffan halva dagen. Kollade på favoritprogrammet Vbå. Jag bara älskar det programmet. haha
Vid fem tiden tog jag ecco och gick ut och gick en lång promenad. Solen sken och det var underbart väder. Vi gick till och med och sola.. Eller jag sola :)
Gick hem och tränade på orbie och sen åkte jag ner på innebandyträningen. Känns så skönt nu efteråt.
Skulle egentligen ha åkt till Nin och Liz men jag hann inte. Får ta det i morgon efter ett besök på um.

Jag saknar dig så otroligt mycket Amanda. När vi ofta var ute och gick med hundarna, eller gick och solade eller bara hade en hemmakväll framför teven. Vi kunde prata i timmar och aldrig blev det tyst. Jag saknar våra stunder.
Jag längtar verkligen tills vi kommer till dig och bara kan umgås vi tre. Det kommer vara en helt sjukt annorlunda jul och nyår. Men vi har varandra och det kommer bli en av dom bästa! :)
Looking forward to it! :)

/M

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

ombytta roller

Det är meningen att jag ska vara ledig idag, men Mickan på jobbet är sjuk så jag måste ta hennes pass.
Det gör att jag är ledig onsdag och torsdag, inte för att det gör någon skillnad egentligen. Men det känns bra.
Trött är jag och inte alls sugen på jobba alls. Men igår så satt jag och Kb och planerade våran resa lite smått och den kommer inte kosta lite pengar: Men det kommer bli ett äventyr som aldrig förr :))
Satt även och pratade med Rebbe i två och en halv timme i telefonen igår om alla våra resor vi har framför oss.
Och jag lovar. Jag kommer göra dom! Typ fem år framåt av mitt liv är planerat. Haha

nej nu måste jag springa till jobbet.

S/Y/M

Keep smilin'







"Vi ska vara vänner för alltid va?"



I do believe I love you

And if I should ever go away
Well then close your eyes
and try to feel the way
we do today
And than if you can't remember.....


Keep smilin'
Keep shinin'

Knowin' you can always count on me
for sure
that's what friends are for

For Good Times And bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for!


Vinden har vänt, en helg vit som snö

Denna helg har vart vit som snö. Inte något alkoholinnetag eller någon krog. Damn I´m good!
Jag var dock på en sk kallad "fest" i fredags. Men ingen alkohol för mig. Tror alle drack för mig med. Eller vad säger du gumman? haha.
   I fredags jobbade jag til åtta och sen cyklade jag hem till Jonny där alle och några andra befann sig. Satt där och snackade, tog massa kort och bara njöt av att träffa en del av det gamla gänget så att säga. :)
Efter ett tag gick vi ner till mästaren där innebandylaget var och drack några drinkar. Helt plötsligt slutade det med att det blev efterfest hemma hos mig med väldigt ovanliga människor. Men spontankvällar är väl ändå roligast? Eller??
   lördagen bjöd på jobb på dagen, Sedan slutade kvällen för första gången på flera år, hemma i soffan med snacks, ost och kex med familjen. Måste erkänna att det var otroligt skönt att bara vara hemma för en gångs skull.
  Idag på jobbet gick det väldigt bra.  Min dag förgylldes med att ett helt fotbollslag som bestod av endast killar, (brukar bara vara det om det är ett herrlag, men endå) kom och åt lunch idag. Där majoriteten var råheeta! haha, jag bara njöt av att få servera dom deras mat :) haha Det var ett lag från Sthlm, Råsunda. Hmm, måste börja åka dit oftare. hehe.

Min fredag och lördag var dock inte lika bra som denna dag, I fredags slog min mardröm in. Kan ni tänka er vad jag gjorde? Nej, jag tappade ut en stor cola över en gäst. ÖVER HELA HONOM! haha, har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv! Och igår när ett gäng killar från strömsbergs fotbollslag var där tappade jag ett glas i golvet så att det hördes över hela restaurangen! Fatta pinsamt! Gud, har aldrig skämts så mycket som den här helgen! Jag visste inte om jag skulle skratta, gråta eller bara gå och begrava mig efter gårdagens slut!
Men vinden vände idag, och jag kan iaf leva en vecka till! Tack gode gud!

I morgon ska jag äntligen träffa Kb med som jag inte träffat på evigheter. Äntligen. :) sen blir det innebandy träning och sedan en titt på herrar´nas match.

s/y /M


Nu är det gjort.

Igår var jag och Rebbe på stan och kollade runt på alla olika resebolag som fanns. Men hittade dock bara resor mellan 8-10 tusen. Och det var lite väl mycket tyckte vi.
Vi tänkte att vi skulle få internet en chans istället. Så först gick vi och åt på kina och sen var det hem och träna och sen kolla resor. Vi hittade en resa för 6500kr! Som hittat liksom! Så nu, den 23/12-------------7/1 åker Reemix till USA, SAN FRANCISCO to MANDY! Yeeah! Jul och Nyår I SF!
Nu är ni allt bra avis va!!??  hihi :)

                                                             Mandy, Rebbe och Michaela in the fucking USA!

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna och kom på att det är en dag mindre tills vi åker.. haha. Nej, skämt åt sido.
Åkte och jobbade och sen drog jag in till stan, som vanligt, och träffade upp reb, nin, liz och sofia. Drog lite nyheter och lite därtill. haha. Jag bara älskar mitt liv!
Sedan åkte jag hem och tränade min första innebandy träning! Måste erkänna att det var grymt roligt. och jag var inte så dålig som jag trodde. haha. Jag tvingade också med mig alle. Men hon är iaf inte nybörjare...
Sedan drog vi en solning och snackade nyheter och lite därtill där med..
Jag har saknat dig min vän! Tack för att du är tillbaka!

Vit helg! Javisst! :)

/M

En dag avklarad



Ja, då var denna dag avklarad. Har jobbat hela dagen. Var så sliten att jag knappt kom upp ur sängen. Till och med min pappa fick komma och väcka mig för att han var orolig att jag skulle försova mig. Haha.
Dagen idag gick bra iaf. Det var ovanligt lugnt på jobbet idag med. Men det kan behövas ibland, iaf en dag som denna.

Igår fixade jag Skype med. Så nu kan jag prata med Mandy som är på andra sidan jordklotet gratis.
Awesome ju! Nu kan vi uppdatera allt med röster, så slipper vi skriva.. Är så mycket bättre :)

Idag pratade jag med Zandra också, Hon har kommit hem från Mexico och Spanien igen. ja hur som helst därifrån hon har vart. haha. Det var inte igår jag pratade med dig vännen. Men glad var jag. Det kanske planeras en tripp till Sthlm på måndag nästa vecka för att göra ett besök. Ska då passa på att hälsa på Mami också. :)

I morgon är det tänkt med frikost på Park Inn med tjejerna, men tror att jag behöver sovmorgon. Så jag tar ett senare tåg och ska tvinga dom att fika med mig igen :) sen blir det höstshopping och bokning av resa förhoppningsvis.

Kan man ha det bättre än nu? Absolut inte.


/M

Ännu en svart helg

Igår var det kulturnatten och det blev utgång, as usual. :) Gårdagen var inte sig lik. Helt konstig kväll. Hamnade med en inte så välbekant "vän" efter stängning. haha. Men roligt var det..
Dagen var dock inte lika rolig. Har inte mått så dåligt på länge och har inte gjort bort mig så mycket som idag. haha. Men men. Det finns något till allt.

Köppe, Jag blev så glad igår när jag fick träffa dig! Har saknat dig så mycket. Ja, tårar och rökelse blev det allt. Med lite shake också. :) Det får inte gå så lång tid emellan..

Idag blev det bestämt med. Jag och Rebbe åker till Usa, SF i december. Vi ska dit och fira jul och nyår med Mandy.
Kan inte fatta att det är sant. Vi måste nu bara få med oss Alle med. Bokar resan i morgon eller på tisdag,
  Asså det går så bra nu. :) I oktober är det en resa inplanerad med. Men det är med min familj, sen blir det us i december och sedan åker jag och Kb till Usa och Mexico i feb-mars igen.. Åh, kan det det bli bättre?
Jag lever verkligen för att resa. mhmmmmmm!!!
Det lönar sig med att jobba.... :)

/M

Det var länge sen..

Idag har jag jobbat hela dagen. Vaknade ju som sagt upp i min egen säng också. Hur skönt som helst.
Idag när jag kom till jobbet var det inte mycket som var fixat. Det visade sig att vi var en man kort. "Hassie" var sjuk idag. Så det var ganska stressigt. Men på något vis jobbar jag så mycket bättre "Själv". Så det gick bra idag.

Idag är även första fredagen som jag är hemma hela kvällen, som jag sover i min säng. Jag kan verkligen inte komma ihåg sist jag bara var hemma en lördags eller fredags kväll. Jag är helt rastlös. Har inget att göra. Är verligen inte van vid detta!
Jag är rastlös, har massa spring i benen.....


Men i morgon är det kulturnatten. Först jobbar jag från 12-20, sen är det bara hem och stressa, fixa sig och sedan springa till Kb. Sen åker vi väl in till stan. Kommer vara så mycket folk ute i morgon :) Jag tror och verkligen hoppas på att alle ska med i morgon med, det var ju ett tag sen du var med oss ut så att säga.

Läste även Amandas blogg idag, eller det gör jag jämt. Men idag kom jag verkligen att tänka på att det är inte så jätte långt kvar tills jag och Kb åker. Det finns inget jag längtar till så mycket som det. Och då kommer vi att träffa Amanda med. Jag längtar verkligen.

Nähh, nu ska jag fortsätta att jobba på mitt Sambo-feta/singel-feta jag. Jag har nämligen köpt en godispåse idag med.
Att jag ens orkar med det.. Måste verkligen ta tag i det här nu!

So long

/M

Torsdag

Vaknade hemma hos Reb i morse. Och idag var det min tur att inte vilja stiga ur sängen. Men var till slut tvungen att göra det när "RebbeSlebbe" drog upp rullgardinen, och jag insåg att jag inte går i skolan längre. Det var på något vis väldigt bra när man gick i skolan. "Idag kan jag stanna hemma, vi har ju ändå bara Janne eller expo" Men nu kan man inte göra så längre.. Tråkigt i sig.
Men jag kom som sagt upp ur sängen. Tog bussen till stan och sedan tåget till brorsan.. hah lika kul varje gång jag nämner det.. eller pinsamt kanske jag ska säga. Jobbade från 11 till 22. Det gick väldigt bra att jobba idag med för den delen.. Var på ett bra humör idag.

Idag bytte jag även bort min tid på söndag, så nu äntligen får jag vara hur bakis som helst utan att behöva stiga upp tidigt för att sedan jobba! Äntligen! Men jag ska dock jobba på tisdag istället, men det gör mig ingenting. Tjänar mer på det endå.

Näh, nu ska jag slänga mig i sängen. Har inte sovit hemma i min egen säng på evigheter känns det som,
Men inatt är det dags. :)

/M


Sambo-Fet, javisst!

Nu när man är så singel man kan bli och gladare än någonsin har jag numer börjat umgås så mycket mer med mina kära vänner. Och det är verkligen det bästa jag vet.
I måndags vart det filmmys med Kb och Reb. Vi hyrde The eye, köpte kilo med godis och bara njöt. Eftersom vi inte hade träffats på ett tag blev det massa eftersnack om helgens händelser. Vi kom även på att vi måste skaffa oss nya kkkompisar. Efter massa snack slog vi på filmen, och eftersom det hade blivit så sent somnade Rebbe, men jag och kb såg lite till tills de blev för läskigt så vi slog av. haha. Dagen efter sov vi ut väldans länge. Var behövligt kan jag ju säga. Vi tittade på vårat favvo program, Våra bästa år, min kille som ska bli min, dvs Rex och sedan såg vi klart på filmen när ljuset sken. Mycket härlig dag.

Igår ringde tjejerna och jag åkte in till Nin. Vi mös med massa chips, dip, läsk och satc. Det vi är bäst på.
idag åkte jag och jobbade och sedan in till stan igen för att träffa tjejerna igen och göra om samma sak. Det vi helt enkelt är bäst på. Chips, dip, läsk och satc.
Som sagt har jag inte ägnat mig mycket åt träningen. Det får börja nästa vecka igen. Jag kommer som sagt bli Sambo-fet, eller singel-fet kanske man ska kalla det om jag inte tar tag i det här snart.... Men jag njuter för fullt.

Ni är det bästa jag vet <3

/M

Ny och fräsch

Igår innan jag gick och la mig så tänkte jag hur skönt det kommer bli med sovmorgon, men sen tänkte jag lite mer och kom på att jag har en tid hos frisören kvart över tio. Fan!  Ingen sovmorgon blev det. Vaknade kvart i tio med världens ont i halsen och hosta. Virre fick skjutsa ner mig till frisören. Det var jag värd. Trött och sjuk.
Men håret blev bra, lite kort kanske, men så säger man alltid efter en klippning.
Efter när jag kom hem gjorde jag lite mat och la mig i soffan och kollade på Våra bästa år. Är det inte för jävla dåligt så det blir bra. Kan iaf inte utesluta det.
Nu har jag suttit framför datan i flera timmar och bara tänkt, kollat på bilder, snackat med gamla vänner och .... tänkt..!
Livet går vidare, det vet jag. Men det gäller bara att släppa taget. Och det har jag gjort nu.
Jag är mycket glad tillsvidare.
Men en sak som stämmer in på mitt liv just nu är, när en bra sak kommer in på livet faller en annan.
Och det är så sant.

Nu väntar jag på att Kb ska komma hem. Vill bara gå ner till Ica, hyra en film, massa gott och bara prata.
Har så mycket att prata om du och jag.



Och så pratade jag med dig idag med.
Asså du är så himla konstig.
Jag förstår mig inte på dig,
Det  går inte att läsa dig.
Jag vill att du ska vara den som är den
men jag vet inte......

/M


we doit like this


I onsdags blev det vin hos Niinni, men det slutade med att jag, rebbe och sara hamnade på P och blev apfulla.
Upp och jobba dagen efter var inte min starka sida iaf.. Jag gick hem vid tre fast skulle jobbat till 22.
Fredagen var planerad med en mysig hemmakväll med tjejerna, men där slutade det nyktert ute. Vart vill jag inte berätta. Det är faktist ganska kul att gå ut nykter, man bränner inga pengar, man gör inte pinsamma saker, man gör inte bort sig, kommer ihåg allt dagen efter och kan bara njuta av att se alla apfulla människot göra bort sig. Vad sägs som klädsex mitt på dansgolvet liksom?
Lördagen var planerad inflyttningsfest hemma hos Maria och sen utgång. Båda delarna blev det.. Men med en apfull Michaela. Nej nu måste jag sluta med detta.. Jag hade grymt kul iaf. Fast utelämna vissa parter..
Kom i säng vid halv sju, sju inatt, eller i morse kanske man ska säga.. klockan ringde nio och då var det bara dags att kliva upp och åka till jobbet. Ett nio timmars pass gjorde jag idag.. Snacka om att jag ser suddigt nu..

Nu ska jag göra något jag längtat efter hela dagen.
Lägga mig i soffan med massa gott och bara njuta.

So long

/M

********************

Igår blev det hem till Nin för lite vin. Men det slutade med att jag och Rebbe hamnade på P, och jag blev ganska rund under fötterna.
Men det var väl......som allfid på P helt enkelt.

Vaknade upp i morse tröttare än någonsin. Men det var bara att bege sig till jobbet.
Kom fram och hade tankarna på ett helt annat håll. Ett dåligt håll. ett helvetiskt håll!
Men men, jag gjorde det jag skulle och sedan fick jag gå hem tidigare. Det kändes mycket bra.
Jag behöver verkligen få vila upp mig och få tankarna på ett bättre håll.

Jag känner mig så jädrans lurad. Att du bara inte kunde säga sanningen på en gång istället?
Men även fast det kom som en chock så är jag väldigt glad för din skull. Nu börjar livet älskling.
Ta hand om dig vännen. :)

I just love it

Igår som sagt utförde jag och kb våran vadslagning. Jag trodde aldrig att våran kära gamle vän skulle vara så snabb i fossingarna. Haha, det var en rejäl utmaning må jag säga. Detta resulterade till att jag och kb blev rejält paffa, och för min del slutade de med en rejäl träningsvärk i rumpan. Skoja inte!
Så nu är det bestämt att vi ska gå en gång i veckan minst med *Texas* som han nu kallas. 

Efter att vart ute och gått, solat och kollat på innebandy så  tog jag nio tåget till Uppsala för att träffa lizzan och nin. Vi mös med lite rosé och småprat.
Efterlängtat.
Idag vaknade vi upp och Kb tittade förbi. Sen tog vi en fika på 018, as usual, och sara J tittade förbi hon med.
Det kändes verkligen som förr, när vi gick i skolan och alltid samlades där, vi i GG. <3
Jag har bara fortfarande inte fattat att vi aldrig mer kommmer gå tillbaka till den skolan igen. Tillsammans.

I morgon ska jag jobba 10-14.30,
sen kanske sola och sedan,
vidare till nin för en vinkväll med tjerna, :)





Idag flyttar hon, Amanda Brodin, min kära vän!
Vi ses snart! Alldeles snart. Puss på dig

/M


Haram

Jag kan ju börja med att berätta att jag jobbat hela veckan, förutom i torsdags, då var jag i stan och fikade med tjejerna. :)
Äntligen hade jag tid med det.

I lördags var det planerad utgång. Men som sagt så jobbade jag först till klockan åtta. stressade hem och sen över till Kim. Fixade mig där på några få minuter och sen var det bara att stressa i sig drickan. Och eftersom det var min kära vän kb som blandade groggarna så satte dom sig förtjusande på mig :) Men bra gick det. Hade grymt kul den kvällen. Fast det hände lite saker som är förbjudande, Haram säger jag.

Kvällen slutade bra, vilken den oftast brukar göra. Vaknade upp på söndagen, fortfarande apfull och begav mig till jobbet... Man kan säga att jag nog var lite full fortfarande när jag kom dit. Men det blev bra tillslut.
Två personer dök upp på jobbet, det är förbjudet. Haram.. speciellt efter en kväll som denna.

I lördags slog jag vad med en person som jag verkligen inte kan bryta,
Så nu klockan fyra gäller det! Jag ska visa att ingen knäcker mig.
Efter det ska jag nog sola och sen prova på min första innebandy träning. Oj oj oj.

Jag måste sluta vara den som är den. Det funkar inte i längden.
Inga känslor ska någonsin få komma in i bilden igen.
Och jag har ångest. Ångest över en oskriven regel som jag brutit.
Haram!

/M

RSS 2.0