Man lever bara en gang och den gangen ar nu!

Har haft tva lediga dagar nu. Igar sov jag ut till alv tolv. Behovdes kan jag ju saga efter dom har tio dagarna istrack. Hur som helst sa var det dunder vader nar jag vaknade, sa slog ivag ett sms till mayoruy och sa att det var dags for playan. Terre var redan dar.  Sa vid kvart over ett kom Angel och M och plockade upp mig och vi akte ner till Playan. Rebbe kom ocksa efter att hon slutat jobbet.

Pa stranden lag vi hela dagen. Spelade pingPong, badade och spanade pa den sa otroligt sexiga badvakten. Riktig sexig badvakt! Senare gick vi och kopte mat pa Mc Donalds och satte oss pa stranden igen anda tills solen gick ner. Efter det gick vi till strandbaren och tod oss ett glas Rose. Hur undebar dag som helst.

Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Kandes hur skont som helst. Men hade ingenting att gora. Luke var i norr och surfade, reb jobba, terre jobba, M nagon annanstans sa jag gick ut pa en lang powerwalk istallet. Hur skont som helst. Nu ar klockan halv ett och rebbe slutar. Antligen. Sa nu ska vi till gymmet och bli dodade av Edgar.

Ha en bra dag!

Snart snart ar  alle har! :)

Ciao!

Micaa, you speak for the clients!

Livet kanns pa topp. Aven fast du ar dar och inte jag. Aven det ar en annan och inte jag.


Jobbet gar super bra. Nu har jag jobbat tio dagar i rad eftersom Terre och jag har bytt dagar eftersom hennes familj ar har pa besok. Vad gor man inte liksom.? Jag far ju fyra dagar ledigt sen.

Hur som helst sa tror jag att min direktor gillar mig starkt.  Kan iof sig bero pa att jag maste oversatta allt han sager pa spanska till engelska till mina gaster.. :P Nej men det ar jag som far vara den som talar med dom hela tiden om allt mellan himmel och jord osv..
-Michaela, ayuda me porfavor.  Ar en vanlig kommentar jag far hora dagligen.

Och mina gaster for den delen. Vi har sana dar frageformular som jag delar ut sa far dom svara pa fragor om hotellet, vad som kan forbattras, vad som ar bra och sa vidare. OCH vilken dom tycker ar den bast anstallda. Och vet ni vad, pa dom flesta lapparna star det, Michaela. Therese eller dom svenska tjejerna i Restaurangen :) Hur underbart ar inte det liksom? Och inte nog med det sa har valdigt manga fragat efter mitt namn eftersom dom velat skriva mitt namn den har veckan.. Det gor mig sa javla glad och peppad pa allt! 
Fornyade ocksa mitt kontrakt igar.. Sa nu ar jag fast har tre manader till, och jag alskart.  

Iaf sa har det varit en toppen vecka. Dunder vader har det vart. Jag har vart pa gymmet varje dag forutom i torsdags. Edgar dodar vara liv, (varan tranare) Sa varje dag ar det nagon kroppsdel vi inte kan rora. Men latch, jag alskart!

Och nu nar vi hanger pa gymet for det mesta och satsar pa kroppen sa var jag och rebbe och storhandlade haromdagen. Vi skulle handla sa nyttig mat det bara gick. Och det gjorde vi ocksa tycker vi. Men skulle Edgar se det skulle han nog slanga halften.. Laaaatch.. Hur som helst skulle vi fa hem det ocksa. Sa Vi tog en kundvagn och drog hem det.

Nu har jag sa muy consada sa nu blir det hem och sova , sen i morgon sista arbetsdagen. Sen ledig..
Ska nog tvinga Luke att lara mig surfa nu!

PS: ALLE kommer om EN vecka!! me gusta mucho. Och inte nog med det tar hon med sig min kamera jag fatt av familjen i jullkapp, sa nu kan jag lagga upp massa bilder med. :) DS
Hasta luego! Ciao!

Mitt liv!

Jag saknar min familj lite smatt. Fick varlden finaste meddelande av pappa haromdagen och det gjorde verkligen min dag, min vecka, mitt liv. Pratade med han i telefonen ocksa. Kanns sa skont att hora era roster. Min familj. Det basta som finns!

Aven fast jag ar sa langt bort fran er sa kanns det anda som att ni ar sa nara. Spelar ingen roll vart i varlden jag befinner mig. Ni ar mitt liv!









 Bastaste familjen!
(Fanns inte en enda bild pa dig som jag kunde ta. Forsokte med ALLA. Sa tro inte att jag glomt dig! <3

CIAO!
/M


Pinapple, You know La gomera.... ?

Det nya aret har borjat battre an bast. Det har vart dunder vader har nere och livet kanns pa topp.
Jag har spenderat hela veckan med terran och rebbe. Jag och terre har vart pa stranden och pa gymet en del och rebbe har spenderat shoppingtid med sin van. Annars har vi vart trion!

Vi fick lon for kanske en vecka sedan och vi har redan shoppat en helt NY garderob. Shoppingen har ar ju bara helt underbar. PLUS att i Spanien byter dom julklapparna den 6:e januari i stallet sa julrean borjade darmed i fredags. Folk overallt, gar knappt att ga pa gatorna. Ja ni har ju samma hemma.

Denna helg har iaf vart hel FANTASTISK! Jag och rebbe var for forsta gangen lediga samtidigt en lordag och sondag. Sa det utnyttjade vi rejalt.
I fredags var det forst jobb och sedan efter det vart det utgang. Vi borjade med V saklart. Sedan bestamde sig jag, rebbe, ken och Edwin oss for att dra vidare pa gayclub. Jag och rebbe hade ju aldrig vart det forr sa. Hur som helst sa kom vi fram till nan skum gay-svart-klubb som var skum. Ken och rebbe var dar i tio min sen drog dom vidare. Jag och Edwin stannade kvar. Festade till klubben stangde da det var dags att ga vidare till den andra. Haha jag hade saaaaa kul!

Pa lordagen var det chill pa stranden tillsammans med vingguiderna. Badade i havet for forsta gangen pa sjukt lange, och mate saga att det var valdigt skont. Har tyckt att det har vart svinkallt liksom..
Senare vart det shopping med brudarna for att sedan ata kina buffe tillsammans, vi vart val ett gang pa 12 personer kanske. :) Mys.
Efter det sa hade jag blivit tvingat till att ga pa en Flamenco show tillsammans med min arbetskamrat. Sa den gick jag och kollade pa. Och maste saga att den var sjukt haftig. Men kanske inget jag skulle ga pa igen.

Sedan drog vi hem och plockade upp terran och rebbe for att aka vidare till Santelmo. Forfestade och gick sedan ut pa Tibu! Lordagen var helt fantastisk den med !

Sondag vaknade vi av rebbes telefon som ringde. Klockan var halv ett och vi fick panik. Siam park (vattenlandet) stod pa schemat idag. Var bara att ge sig ivag fort som satan. Och fuck sa kul det var. Man blir liksom som barn pa nytt. Efter ett tag var vi slut. Gick och la oss vid poolen och tog en nap istallet tills vi vaknade av badvakterna som plockade ihop stolarna och det. Dags for stangning liksom.
Efter det akte vi hem till Las americas igen. Jag tvinga med rebbe for att kopa ett par nya skor. Jag kom hem med en ny jacka och en t-shirt istallet.
Vi bestamde oss for att dra en mys bio. Den enda som gick pa engelska var Gullivers resor, sa den fick det bli. Den var faktist helt okej.
Efter det gick vi runt i lite affarer. Tror ni inte att vi shoppade ANNU mer! Sa nu har jag nast intill klippt mitt kort sa jag inte kan handla nat mer denna manad. Ha!

Iaf sa har det vart en hel dunder vecka och speciellt helg. Har vart helt slut pa jobbet idag. Men det var det vart kan jag saga.  Sa nu har ni en bok att lasa mina kara vanner!

Plus att min bastaste Alexandra kommer om typ cirka tre veckor! Jag ar lyckligast i varlden!

Pusssss


Nytt ar och nya ....

Nyaret var okej. Jag jobbade som sagt. Jag fick inte sluta forran klockan 02,15. Men latch, Jag firade tolvslaget med mina fina kolleger. 
Det ar tur att man ligger bredvid ett lyxhotell, vi fick ju varsta fyverkerierna ovanfor oss.  Senare Sprang jag och drack champaigne, mina malibu och cola, plus att jag var kvallens mastare pa Mojitos, aven en del sana drack jag. Firade gjorde jag iaf.

Efter jag slutat var det bara att aka hem och byta om. Och inte nog med att jag redan var stressad ringde rebbe och terrade mig cirka 25 ganger under tva timmar. Till slut kom jag iaf fram till krogen dar alla va och kunde slappna av och njuta av mitt lilla nyar.

Det festades fram till sex pa moronen. Men den sista halvtimmen akte jag coh Johanna runt med en psykopat som skulle ha tio euro. Nar vi var framme och sa att vi hade nio fick han frispel och skulle kora oss tillbaka, da hittade vi en till euro. Han vagrade ta emot dom och korde ut oss at helvete. Haha. Han stannade i middle of nowhere, ish. Dar slet han typ ur och ur taxin och korde darifran. Haha jag var chockad men kunde inte sluta skratta., Jaja sant hor val till en sadan kvall.  Vi kom iaf hem  oskadda och glada.

Nu sager jag bara:
-Sluta roka
-Satsa pa 38 kg, elle hur var det?
-Nagra fler resor star pa listan
- Och en oandlighet med massa annat smatjaffs.

Nu blir det till gymet och jobba mig nerat da.!

Adios!

RSS 2.0