Listo para el Carnaval 2011

¿qué hacemos? ¡Aquí vamos!
Idag är det dags för den stora dagen. Eller idag råsatsar vi kanske inte, det gör vi till helgen. Men det är karneval dag idag. Först var det så att jag skulle åka tillsammans med Alle och Jensa, men det hände en liten incident hemma i Sverige som fick dom på lite depphumör. Så nu väntar jag på att Rebbe ska komma hem så vi kan ta oss dit.
Dom vi pratat med som vart där säger att det är DUNDER. Alla satsar stenhårt och klär ut sig till vad som helst. Vi vet någon som klätt ut sig till en binda med mens i, en person som var klädd i en liten suspekt kokainpåse, och sen har vi några kompisar som gick all in som klädde ut sig till transvestiter och ställde sig på horgatan här i Las americas och blev upplockade av bussen där. Haha.
Nu har Alle och Jensa precis lagat mat och det blev kyckling gryta med ris. FYFAN så gott det var! Så nu ligger man i matkoma. Trött har jag blivit också, men det är bara att tagga till.
Nää hörrni. Ni får ha en underbar måndagskväll hemma i kalla Sverige medan och Reb drar oss ut mot norr och festar på världens andra största karneval. PEACE!
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0